Hoe Versier Je Een Podium

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Podium
Hoe Versier Je Een Podium

Video: Hoe Versier Je Een Podium

Video: Hoe Versier Je Een Podium
Video: HOE ZOEN JE ELK MEISJE IN 5 STAPPEN!? | Lorenzo Jones 2024, April
Anonim

Om het gevoel van een vakantie die in een of ander theater zal plaatsvinden te versterken, moet het podium zeker niet alleen versierd worden, maar ook versierd worden. Dus toeschouwers die naar zo'n plek komen, zullen zich al vanaf de drempel van de zaal al in een feestelijke stemming nestelen.

Hoe versier je een podium
Hoe versier je een podium

instructies:

Stap 1

Het eerste dat in je opkomt is het decoreren van het podium met ballonnen. Blaas zoveel mogelijk ballonnen op met een speciale pomp. Zet de ballen stevig vast backstage. Van ballonnen kunnen hele vormen worden gemaakt. Gebruik ballonnen in verschillende vormen en kleuren om de feeststemming te verhogen. Monteer aan de voorkant van het podium een gebogen structuur van ballonnen. Voor deze doeleinden kunt u heliumballonnen gebruiken. Helium is lichter dan lucht, dus de ballon vliegt omhoog.

Stap 2

De traditionele decoratie van het podium is draperie met stoffen. Waarschijnlijk herinnert elke volwassene zich het schooltafereel met een zwaar gordijn. Deze decoratietechniek kan onvolkomenheden in de scène zelf verbergen, zoals oude steigers. Draperen met een stof is handig omdat er verschillende thema-decoraties over de stof kunnen worden bevestigd. Als er bijvoorbeeld een herfstvakantie op het podium plaatsvindt, kunnen bladeren van helder papier of zelfs echt gele bladeren aan de stoffen draperie worden bevestigd.

Stap 3

Een andere manier om een podium te versieren is met versieringen. Een theaterdecor is bijvoorbeeld een tekening of landschap gemaakt op canvas met olieverf. Themadecoraties tekenen op karton of multiplex en deze aan de achterkant van het podium vastmaken, is een manier om een feestelijke sfeer in de zaal te creëren. Meestal worden alle methoden gebruikt om de scène in één keer te versieren: ballen, gordijnen en decoraties. Ballen kunnen worden gebruikt om woorden, afbeeldingen en vormen op te leggen. De stof drapeert prachtig de onvolkomenheden van de scène, en het landschap zal de plot van de voorstelling gunstig verrijken. De sleutel tot succes is verbeeldingskracht en vindingrijkheid. Ze zullen helpen om het podium te versieren met letterlijk afvalmateriaal.

Aanbevolen: