Hoe Versier Je Een Feestzaal?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Feestzaal?
Hoe Versier Je Een Feestzaal?

Video: Hoe Versier Je Een Feestzaal?

Video: Hoe Versier Je Een Feestzaal?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Maart
Anonim

Voor een geslaagd feest is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Muziek, drankjes, hapjes halen en natuurlijk alles feestelijk regelen. De belangrijkste eerste indruk en stemming van gasten hangt immers af van de inrichting van de kamer. Verlichting, kleuren, zelfs de vorm van de bril - alles moet in aanmerking worden genomen om een vakantie te creëren.

vakantie ballonnen
vakantie ballonnen

Bij het organiseren van een feest komt veel kijken en regelen. Over vulling, entertainment, muziek, drankjes en ga zo maar door. En last but not least moet je nadenken over een goede en effectieve kamerinrichting. Een van de belangrijkste factoren voor een geslaagd en leuk feest is immers de sfeer. En als de sfeer wordt gecreëerd in de stijl van het evenement en elk element met liefde en smaak is geselecteerd, zal er nog lang nagepraat worden over uw feest.

Het is erg belangrijk om goed op te letten wat de gasten direct bij binnenkomst te zien krijgen. Ga de kamer binnen en kijk om je heen. Wat is de eerste indruk van een ingerichte ruimte? Misschien moet je iets anders indelen of een ingang regelen.

Een beetje over verlichting

Fel licht is niet de beste oplossing voor een feestje. Maar gasten zullen niet graag voorwerpen voor hun glas aanraken en er tegenaan stoten. Gedempte, onopvallende verlichting is ideaal. Je kunt verschillende kleine lichtbronnen gebruiken, iets versieren met slingers van gloeilampen. Als het feest voor een kleine cirkel is, zijn kaarsen geschikt - ze zullen een meer gezellige, intieme sfeer creëren.

Als het feest naar verwachting een groot aantal gasten zal hebben, probeer dan geen kaarsen of andere ontstekingsbronnen te gebruiken. Plaats kaarsen nooit in de buurt van gordijnen of andere brandbare voorwerpen.

Het is belangrijk om strategisch belangrijke objecten te verlichten - de bar, de snacktafel, het podium (indien aanwezig), de doorgangen naar de technische ruimtes. Als er trappen of hoge drempels in de kamer zijn, moeten deze ook verlicht worden zodat niemand struikelt. Het is voldoende om het licht van kleine lampen erop te richten.

Wat vieren we?

De kamer kan worden versierd met ballonnen, gekleurde slingers, lantaarns, wat dan ook. Maar de stijl en designelementen zijn natuurlijk grotendeels afhankelijk van waar het evenement over gaat. Of het nu gaat om een themafeest of een vakantie.

Om de juiste sfeer te creëren, is het erg belangrijk om doordrenkt te zijn met het thema, de juiste decorelementen, gerechten en de juiste kleuren te kiezen.

Voor elke gelegenheid kun je een mooie reep met kleurrijke snoepjes regelen. Om dit te doen, moet je een kleine tafel afdekken met een helder tafelkleed, snoep schikken en kleine borden met grappige handtekeningen erin plakken.

Voor Valentijnsdag zijn hartstochtelijke rode en warme roze tinten bijvoorbeeld geweldig. Je kunt ballonnen in de vorm van hartjes opblazen met helium, hartjes uit rood papier knippen en er een slinger van maken. De ingang van het pand kan worden gedrapeerd met een doorschijnende stof of een zwaar fluwelen gordijn. Zet boeketten van scharlaken rozen op de tafels.

Als het een verjaardag is, kun je gekleurde ballonnen en vlaggen ophangen, felle kleuren gebruiken. Je kunt kopjes en glazen versieren met heldere figuren en kleine snoepjes in feestelijke doppen doen.

Voor een Hawaiiaans feest komen papieren bloemenslingers, tropisch fruit en felgekleurd servies goed van pas. Glazen kunnen worden versierd met parasols en fruit, tropische strorokken kunnen op tafels worden gezet, snacks kunnen in kokosnootschalen worden gegoten.

Maar het belangrijkste op het feest is natuurlijk een vrolijk warm gezelschap van vrienden. Denk aan degenen voor wie u deze vakantie regelt, en uw feest wordt onvergetelijk!

Aanbevolen: