Hoe Weet Je Wanneer Er Een Alumnibijeenkomst Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Wanneer Er Een Alumnibijeenkomst Is?
Hoe Weet Je Wanneer Er Een Alumnibijeenkomst Is?

Video: Hoe Weet Je Wanneer Er Een Alumnibijeenkomst Is?

Video: Hoe Weet Je Wanneer Er Een Alumnibijeenkomst Is?
Video: Koolmonoxide stories from the REUNION / reddit askreddit 2024, Maart
Anonim

Na verloop van tijd worden de prachtige schooljaren herinnerd met noten van nostalgie. Voormalige klasgenoten verspreid over verschillende steden en landen, maar dit betekent niet dat ze hun vrienden niet herinneren en geen nieuwe ontmoetingen verwachten. Een bijeenkomst van alumni kun je in je eentje organiseren, het belangrijkste is om iedereen tijdig op de hoogte te stellen zodat er tijd is om alle belangrijke zaken voor te bereiden en uit te stellen naar een ander moment.

Hoe weet je wanneer er een alumnibijeenkomst is?
Hoe weet je wanneer er een alumnibijeenkomst is?

instructies:

Stap 1

Uitzoeken wanneer de volgende bijeenkomst van alumni zal plaatsvinden, is vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar voormalige klasgenoten te bellen of een bericht op een sociaal netwerk te schrijven. Vaak is het niet eens nodig om dit te doen, aangezien de avond van de bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefgroep en alle klasgenoten oproept om te waarschuwen voor de volgende bijeenkomst.

Stap 2

Veel klasgenoten op het afstudeerfeest bepalen de datum waarop ze elkaar elk jaar op een bepaalde plaats op het afgesproken uur ontmoeten. Meestal vinden jaarlijkse bijeenkomsten plaats in een café of bij iemands datsja, minder vaak op een school.

Stap 3

Bijeenkomsten op de school worden georganiseerd op jubilea wanneer de school 5-10-15-30 jaar wordt. Het evenement wordt vooraf afgesproken met de administratie, directeur, hoofdonderwijzer. Daarnaast willen bijna alle afgestudeerden hun klassenleraar zien, en als hij welverdiende rust heeft, belt de initiatiefgroep en maakt een afspraak.

Stap 4

Over het houden van de jubileumbijeenkomst kunt u rechtstreeks contact opnemen met de onderwijsinstelling waar u heeft gestudeerd. Op het mededelingenbord hangt een bericht over de datum en het tijdstip waarop de volgende vergadering zal plaatsvinden. Ook wordt de aankondiging van de bijeenkomst in de media geplaatst.

Stap 5

Alle afgestudeerden van verschillende klassen die in verschillende jaren zijn vrijgelaten, worden uitgenodigd voor dergelijke evenementen. Om de bijeenkomst te laten slagen worden onder de alumni sponsors gezocht die bereid zijn alle aan het evenement verbonden kosten te betalen.

Stap 6

Om de avond van de alumnibijeenkomst zo interessant en gedenkwaardig mogelijk te maken, schrijf je een script, kies je een presentator of toastmaster. Als er onder de afgestudeerden professionele presentatoren zijn, is dit de meest geschikte optie, vooral als de bijeenkomst een jubileum is en er voldoende mensen van verschillende leeftijden zullen samenkomen.

Aanbevolen: