Wanneer Is De Alumnibijeenkomst

Inhoudsopgave:

Wanneer Is De Alumnibijeenkomst
Wanneer Is De Alumnibijeenkomst

Video: Wanneer Is De Alumnibijeenkomst

Video: Wanneer Is De Alumnibijeenkomst
Video: Koolmonoxide stories from the REUNION / reddit askreddit 2024, April
Anonim

De alumnibijeenkomst is een feestelijke gebeurtenis. Het geeft je de mogelijkheid om je klasgenoten, leraren te ontmoeten en te praten, de geweldige schooljaren te herinneren en te praten over hoe het lot was.

De alumnibijeenkomst is een langverwacht evenement
De alumnibijeenkomst is een langverwacht evenement

Wanneer is de alumnibijeenkomst

Meestal vinden alumnibijeenkomsten op alle scholen in het land plaats op de eerste zaterdag van februari en de datum is elk jaar anders. Het is op deze dag dat scholen hun deuren openen voor degenen die er ooit hebben gestudeerd. Voor deze gelegenheid wordt een concertprogramma voorbereid, waaraan scholieren, docenten en afgestudeerden zelf deelnemen. De vergadering kan, afhankelijk van de opdracht van de directeur, 's avonds of 's middags plaatsvinden.

Sommige scholen zetten hun dag uit voor een alumnibijeenkomst. Het kan ook niet binnen de muren van de school plaatsvinden, maar op het centrale plein van de stad.

Hoe gaat het evenement?

Speciale aandacht wordt besteed aan jubileumedities. Degenen die 5, 10, 15 jaar geleden afstudeerden. Voormalige schoolkinderen komen naar zo'n evenement uit verschillende steden en zelfs landen om hun dierbare vrienden te zien. Dit is een geweldige kans om te praten over uw successen en prestaties, te vertellen over uw familie, vrouw en kinderen, ervaringen te delen, telefoonnummers uit te wisselen met vrienden om contact te houden. Alumnibijeenkomsten worden ook bijgewoond door gepensioneerde docenten. Het zijn eregasten en er wordt reikhalzend naar uitgekeken. Zij waren het tenslotte die geen enkele generatie afgestudeerden afstudeerden.

School sfeer

Naast het concertprogramma houden ze ook theedrinken in hun klaslokalen. Het is ontroerend om de schoolgangen en klaslokalen weer te zien. Het was tenslotte hier binnen deze muren dat een persoon opgroeide, werd opgevoed, verliefd werd, kennis ontving, van streek was en zich verheugde. Er zijn zoveel momenten beleefd. En vele jaren later, wanneer alle grieven over slechte cijfers zijn vergeten, is het prettig om terug te denken aan de gebeurtenissen uit het verleden. De school heeft een speciale energie, die wordt nagebootst door het lawaai en het gelach van kinderen, de geur van muffin uit de schoolkantine.

Afgestudeerden kunnen een creatieve voorstelling voorbereiden voor het concertprogramma. Het kan een herwerkt nummer zijn of een parodiescène, een nummer uit een schoolsketch.

Na alle evenementen op de school gaan afgestudeerden het feest voortzetten in een of ander nachtleven: een bar, een nachtclub, een restaurant. Hier kun je al in een informele sfeer lekker ontspannen, van hart tot hart praten met dierbare klasgenoten, lekker eten en dansen, een vergadering vieren.

Een reünie is een geweldige gelegenheid om je eerste liefde te zien. Het is tenslotte interessant om te zien hoe iemand er na zoveel jaren uitziet, hoeveel zijn wereldbeeld is veranderd. Soms helpt een reünie van alumni om mensen als koppel te herenigen. Zodra klasgenoten elkaar ontmoeten, hebben ze een relatie. Liefdesverhalen als deze zijn niet ongewoon.

Aanbevolen: