Hoe Organiseer Je Een Gescripte Alumnibijeenkomst

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Gescripte Alumnibijeenkomst
Hoe Organiseer Je Een Gescripte Alumnibijeenkomst

Video: Hoe Organiseer Je Een Gescripte Alumnibijeenkomst

Video: Hoe Organiseer Je Een Gescripte Alumnibijeenkomst
Video: Hoe organiseer je een effectief en meetbaar virtual corporate event? - GOBCLIP #28 - Gobsmacked® 2024, Maart
Anonim

De alumni-ontmoetingsavond is een mooie gelegenheid om samen te komen, elkaar te vertellen over je daden en prestaties en mooie verhalen te onthouden. Om een bijeenkomst voor alle deelnemers leuk te maken, moet deze goed georganiseerd zijn. Denk eerst na over het script.

Hoe organiseer je een gescripte alumnibijeenkomst
Hoe organiseer je een gescripte alumnibijeenkomst

Het is nodig

  • - script;
  • - multimedia-apparatuur:
  • - schoolfoto's;
  • - video-opnames:
  • - diverse concertnummers;
  • - feestzaal;
  • - radiomicrofoon;
  • - bloemen.

instructies:

Stap 1

Spreek met je klasgenoten of klasgenoten af waar je precies gaat vergaderen. Scholen en universiteiten organiseren in de regel avonden voor hun oud-afgestudeerden, maar daar moet vooraf duidelijkheid over zijn. Je kunt elkaar eerst op school ontmoeten en daarna naar een café of restaurant gaan. Maar de zaal moet wel van tevoren gereserveerd worden, zeker als je naar een schoolbedrijf gaat. Over het algemeen worden afstudeeravonden op school gehouden op de eerste zaterdag in februari, en het vinden van een gratis café op deze dag kan problematisch zijn.

Stap 2

Schrijf een scriptie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het deel van de vakantie dat in de onderwijsinstelling zal plaatsvinden, tenzij je daar werkt als organisator van culturele evenementen. Denk na over wat er in het café zal zijn. Het heeft nauwelijks zin om een apart concertprogramma te bestellen. Onder je klasgenoten zijn er vast amateurkunstenaars die op school hun creatieve vaardigheden lieten zien. Praat met ze en ontdek wie welk nummer kan laten zien. Maak een ruwe lijst.

Stap 3

Kijk welke materialen je hebt. Als je klasgenoten voornamelijk in je eigen stad wonen, kun je een video over hen bestellen of zelf opnemen. Filmen kan thuis, op het werk, op het platteland, gewoon op straat. Laat elk van je klasgenoten een paar woorden over zichzelf en hun leven zeggen. Je kunt het anders doen - nodig iedereen uit om te vertellen wie hij als kind wilde worden en wie hij werd.

Stap 4

Foto's ophalen. Scan ze en maak een presentatie. Probeer de momenten te onthouden waarop de foto's zijn gemaakt. Onthoud grappige verhalen uit het schoolleven.

Stap 5

Bepaal of je je favoriete docenten uitnodigt in het café. In het script moet je een moment geven waarop je ze wilt feliciteren. Maak bloemen klaar en spreek af wie ze overhandigt.

Stap 6

Maak een programma. Kom met woorden van begroeting. Inleidende opmerkingen mogen niet te lang zijn. Je mag een kort gedicht over school uitkiezen of schrijven. Je kunt beginnen met een liedje over school. Denk van tevoren na over de eerste paar toasts. Bepaal de volgorde van gebeurtenissen. Amateur optredens moeten worden afgewisseld met toast. Deelnemers aan het evenement moeten tijd hebben om te praten. Er zal vast wel iemand willen dansen. Zelfs als je een kant-en-klaar script neemt, pas het dan aan voor je klas.

Stap 7

Maak een fonogram. Als u een geluidstechnicus inhuurt, vertel hem dan uw wensen. De avond van de bijeenkomst moet voornamelijk werken bevatten die populair waren in je schooltijd. Maar je kunt een paar moderne liedjes en dansen opnemen die bij de stemming passen. Schrijf op wat voor soort muziek je op welk moment wilt spelen. Bedenk hoe je de avond gaat afsluiten. De meest voorkomende optie is het aankondigen van een afscheidsdans. Warme woorden moeten voor hem worden gezegd. U kunt aanbieden om elkaar over een jaar of over vijf jaar te ontmoeten, zoals uw gewoonte is.

Stap 8

Zelfs als je een heel goed geheugen hebt, typ het script opnieuw en plaats het in een mooie map. Leer spreken in een radiomicrofoon. Deze avonden zijn meestal niet compleet zonder alcohol. Maar als je het gaat leiden, zul je het nuchter moeten doen en de situatie constant onder controle moeten houden.

Aanbevolen: