Zo Vier Je Een Alumnibijeenkomst

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Alumnibijeenkomst
Zo Vier Je Een Alumnibijeenkomst

Video: Zo Vier Je Een Alumnibijeenkomst

Video: Zo Vier Je Een Alumnibijeenkomst
Video: Alumni Association Annual General Meeting (September 30th, 2020) 2024, April
Anonim

De alumnibijeenkomst is een vrij zeldzame gebeurtenis, dus ik wil het op een speciale manier organiseren en vieren, zodat de indrukken ervan onvergetelijk en positief zijn. Op deze dag is het erg belangrijk om een sfeer van school of studentenleven te creëren, je kunt leraren ontmoeten en je dankbaarheid aan hen uiten voor de opleiding en opvoeding die je succes in het leven hebben gebracht.

Zo vier je een alumnibijeenkomst
Zo vier je een alumnibijeenkomst

instructies:

Stap 1

De datum van de vergadering moet van tevoren worden gepland, omdat velen het meestal druk hebben met werk of huishoudelijke taken. Misschien wonen sommige afgestudeerden in een andere stad of een ander land, dus hebben ze tijd nodig om op het aangewezen ontmoetingspunt aan te komen. Organisatorische zaken kunnen meer dan een maand duren, wees hierop voorbereid.

Stap 2

Bepaal een locatie voor het evenement. Dit kan een favoriete schoolklas (publiek), een café, een bar zijn, of de stad uit, de natuur in. Laat een geselecteerde groep activisten het evenement organiseren om verwarring te voorkomen.

Stap 3

Als u besluit een bijeenkomst van alumni te houden op een school of universiteit, dan docenten (docenten) uit te nodigen, een speciale video of presentatie van thematische foto's, verhalen over de prestaties van afgestudeerden, hun successen, kunt u woorden van dankbaarheid aan uw leraren. Verzamel foto's van afgestudeerden en rangschik ze in een speciaal album, doneer het aan een school of universiteit.

Stap 4

Een uitstapje naar de natuur kan een soort herinnering zijn aan een kampschool of studentenleven. Zet een klein kamp op, zet tenten op, ga bij het vuur zitten, onthoud interessante school(leerlingen)verhalen.

Stap 5

Geef een themafeest thuis of op een locatie. Versier de kamer in een passende stijl. Waarschuw alle deelnemers aan de vergadering over de thematische dresscode. U kunt specialisten inhuren voor het organiseren van de vakanties, die een entertainmentprogramma voor u samenstellen, alles wordt vastgelegd op foto- en videocamera's.

Stap 6

Een bijeenkomst van alumni kan ook worden gehouden in een karaokebar, wedstrijden organiseren, school(studenten)liedjes onthouden, genieten van communicatie met elkaar.

Stap 7

Om de herinnering aan deze avond lang te bewaren, bereidt u kleine souvenirs of geschenken voor alle afgestudeerden voor. Denk vooraf na over de financiële kant van het vraagstuk.

Aanbevolen: