Hoe De Kerstman Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kerstman Te Spelen
Hoe De Kerstman Te Spelen

Video: Hoe De Kerstman Te Spelen

Video: Hoe De Kerstman Te Spelen
Video: (375) Gratis geld van de kerstman 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie droomt elk kind ervan een "echte" kerstman te ontmoeten, die hem expres komt feliciteren en hem zeker het gewenste speelgoed zal geven. Je kunt zelf een fantastische sfeer voor een kind creëren door je vader, grootvader of een vriend van de familie te vragen de rol van vriendelijke kerstman te spelen.

Hoe de Kerstman te spelen
Hoe de Kerstman te spelen

instructies:

Stap 1

Dus als je zelf hebt besloten om de baby te plezieren door te communiceren met de grootvader van de tovenaar, moet je je bij wijze van spreken van tevoren voorbereiden om aan het beeld te wennen. Probeer voor jezelf te geloven dat je echt de kerstman bent, kinderen zijn zeer attente en beïnvloedbare karakters, zelfs de kleinste van hen vangen gemakkelijk nep en onoprechtheid.

Stap 2

Vaak geven vader of opa ogen: kinderen vangen de blik van de kerstman en herkennen meteen een geliefde in hem. Dus als u een ontmoeting verwacht met volwassen kinderen (ouder dan vier jaar), moet u zeker rekening houden met dit moment. Dikke wenkbrauwen en een baard zijn perfect als vermomming, je kunt ook een bril dragen - opa is tenslotte al oud.

Stap 3

Let op de handen - dit deel van het lichaam is ook heel gemakkelijk te herkennen, vooral als een trouwring pronkt met de ringvinger of er zichtbare littekens of tatoeages op de huid zijn. Blijf gewoon weg met je wanten aan.

Stap 4

Werk aan je toekomstige spraak: dit zal je niet alleen helpen om beter aan de rol te wennen, maar het zal je ook in staat stellen om te oefenen met het veranderen van je stem. Onthoud dat geïmproviseerde in dit geval een complete mislukking kan zijn. Het is beter als u een kritische beoordeling van buitenaf krijgt.

Stap 5

Het is heel goed als grootvader Frost zijn begroeting in een poëtische vorm begint. Je moet je rol niet uit je hoofd leren of een spiekbriefje gebruiken, maar je moet nog steeds door het "onderwerp" navigeren. Bedenk ook dat het behoorlijk warm zal zijn in een kerstmankostuum, en een voorbereide tekst kan je veel problemen besparen.

Stap 6

Kom in geen geval op bezoek in je huis pantoffels of laarzen, anders kan het idee met Grootvader Vorst meteen mislukken. De meeste kinderen zijn verrassend veel aandacht voor schoenen. Als er geen manier is om ergens vilten laarzen te krijgen, doe dan gewoon geïmproviseerde hoezen op uw gebruikelijke schoenen die bij het pak passen. Om dezelfde reden mag de kerstman niet naar papa's eau de toilette of scheerlotion ruiken.

Stap 7

De rol van de kerstman zal des te overtuigender zijn als de paus voor zijn komst demonstratief de zaal verlaat. Hoe ouder de kinderen, hoe aannemelijker de versie van zijn vertrek zou moeten zijn. Papa is bijvoorbeeld misschien het vuurwerk in de auto vergeten en is naar de garage gegaan om ze op te halen.

Stap 8

Het zal geweldig zijn als de toekomstige kerstman zijn vocabulaire zal aanvullen met een aantal ongewone, oude Russische woorden, zinnen uit sprookjes. Je moet met kinderen praten in een voor hen bekende taal, maar tegelijkertijd afgewisseld met voor hen verrassende woorden. Het beeld ziet er dus completer en geloofwaardiger uit.

Aanbevolen: