Hoe Te Spelen Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Op 1 April
Hoe Te Spelen Op 1 April

Video: Hoe Te Spelen Op 1 April

Video: Hoe Te Spelen Op 1 April
Video: Solo: Deze methode werkt nogsteeds! Zelfs op 1 April (GTA-DUTCH) 2024, Maart
Anonim

April Fool's Day wordt gevierd met een verscheidenheid aan grappen en grappen, die een heel jaar worden herinnerd. Daarom moet je ter voorbereiding je fantasie laten zien, een plan proberen te bedenken en alles op het hoogste niveau regelen.

Hoe te spelen op 1 april
Hoe te spelen op 1 april

instructies:

Stap 1

Veel plezier op het werk. Het team en de bazen zijn ideale doelwitten voor de trekking van 1 april. Print bijvoorbeeld het ontslagbevel uit en hang het op een prominente plaats (zodat iemand het puur per ongeluk opmerkt). Of doe het tegenovergestelde - schrijf uit eigen vrije wil een ontslagbrief aan de hele afdeling en ga in een rij naar het kantoor van de chef. Het belangrijkste is om het lachen in te perken en een kalm gezicht te houden.

Stap 2

Kom een half uur eerder naar je werk en bedrieg de computers van je collega's. Zet obscene afbeeldingen op het opstartscherm, verander de muisinstellingen en verwissel de functies van de knoppen. Nadat je klaar bent, ren je weg van het kantoor en keer je terug met alle anderen om niet verdacht te worden van wat je hebt gedaan.

Stap 3

Speel een truc met je buren. Mensen die op dezelfde trap wonen, zullen waarschijnlijk geen vuile truc van je verwachten, vooral vanaf de ochtend. Sta vroeg op, pak een touw en knoop alle deuren aan elkaar. Bind het touw stevig vast aan de deurknop en trek, zonder te snijden, naar de volgende. Neem daarna plaats bij het kijkgaatje en kijk naar de verbijstering door de deuren die niet opengaan.

Stap 4

Prank je geliefde. Voor meisjes de mogelijkheden om tijdens werkuren te sms'en met de tekst 'Nou, waar ben je? Kom maar gauw, voordat je man terugkomt!” Of grappen met een zwangerschapstest. Haal het uit de verpakking en teken met een rode viltstift twee heldere strepen. De verrassing van een man is gegarandeerd voor jou.

Stap 5

Jongens kunnen meisjes op de volgende manier voor de gek houden. Ga naar een café of restaurant en dineer in alle rust. Zodra je dame uit het zicht is, bel je de ober en betaal je de rekening. Doe voor haar alsof je het geld bent vergeten en bied na een paar minuten nadenken aan om weg te rennen totdat de rekening wordt gebracht.

Aanbevolen: