Hoe Kun Je Spelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je Spelen?
Hoe Kun Je Spelen?

Video: Hoe Kun Je Spelen?

Video: Hoe Kun Je Spelen?
Video: Hoe kun je kinderen thuis helpen met spelen? 10 Tips. 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om op 1 april trekkingen te organiseren. Dit betekent echter niet dat u op een verjaardag of een andere feestdag geen kunstje kunt uithalen met een geliefde. Denk er bij het organiseren van een rally aan dat het niet gevaarlijk mag zijn voor de gezondheid. En in alle andere opzichten is fantasie alleen welkom.

Hoe kun je spelen?
Hoe kun je spelen?

instructies:

Stap 1

Banale, maar volkomen onschuldige grappen, zoals suiker in een zoutvaatje of zout in thee, zijn bij velen bekend. Als je je familie wilt verrassen met iets nieuws, bezoek dan de moppenwinkel, waar je een brede selectie van verschillende soorten grappenapparaten krijgt - van plastic insecten en gemorste borden tot het maken van obscene kussens.

Stap 2

Je kunt in je eentje een trucje uithalen in het huishouden. Schuif alle uren in huis een uur vooruit, en als iedereen vroeg op het werk of op school is, kunnen ze rustig koffie drinken of zich voorbereiden op de les. Vergeet niet een manier te bedenken om ze tegen de avond te sussen.

Stap 3

Voor degenen die graag slapen, is een andere grap ook geschikt. Nadat je je gezicht hebt gewassen, zet je het water uit en zet je de douche in de "aan"-stand. Wie als eerste de kraan opendraait, kan genieten van een frisse ochtenddouche.

Stap 4

Je kunt een spectaculaire grap maken met je mobiele telefoon. 'S Avonds, terwijl uw man in de badkamer is, vervangt u in zijn telefoon de pieptoon voor uw oproep van een gewone melodie naar een zin die wordt uitgesproken met een lome, sexy stem. En kies de volgende dag het juiste moment, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, en bel het nummer! Het enige jammere is dat je de reactie op de oproep niet ziet.

Stap 5

De volgende manier om een vergeetachtig huishouden uit te voeren, vereist een beetje voorbereiding. Als je geliefde constant iets verliest, verberg het dan op een ongebruikelijke plek, bijvoorbeeld in de vriezer. Wanneer het slachtoffer van de grap op zoek gaat naar het verlies, vertel hem dan dat ze in de koelkast liggen. Na een tijdje zal je verstrooide familielid alles in de vriezer zoeken, wat je gasten blij maakt. Of leer dingen op hun plaats te zetten.

Stap 6

Als je man zijn auto overdreven waardeert, probeer hem dan eens voor de gek te houden met een auto. Vraag 's ochtends om zijn auto voor persoonlijk gebruik. Zet 's avonds de auto op de parkeerplaats en kom thuis met een stuur in je handen en met de woorden "Darling, please, don't worry!" laat je zien aan je man. Om het effect te versterken, kunnen kleding en haar ergens mee bevlekt of nat worden.

Aanbevolen: