Wat Geef Je Je Ex-man Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Ex-man Voor Een Bruiloft?
Wat Geef Je Je Ex-man Voor Een Bruiloft?

Video: Wat Geef Je Je Ex-man Voor Een Bruiloft?

Video: Wat Geef Je Je Ex-man Voor Een Bruiloft?
Video: 62-Jarige Man Trouwt Met 11-Jarige. De Reden Zal Je Emotioneel Maken 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het vraagt altijd een zorgvuldige voorbereiding en verantwoorde keuze van een cadeau voor het pasgetrouwde stel. Soms moeten sommige vrouwen te gast zijn op de bruiloft van hun ex-man, en kunnen ze niet zonder een geschenk.

Wat geef je je ex-man voor een bruiloft?
Wat geef je je ex-man voor een bruiloft?

Relaties na echtscheiding

Niet altijd, na een scheiding, worden voormalige echtgenoten vijanden. En hoewel ze in de regel niet langer naaste mensen zijn, stopt de communicatie vaak niet, maar telefonische communicatie of vergaderingen op een feest blijven. En als je, met zo'n vriendschappelijke relatie met je ex-man, ontdekt dat hij opnieuw moet trouwen, zullen je felicitaties voor hem en gelukwensen natuurlijk zijn. Maar je hoeft helemaal niet boos of jaloers te zijn. Ben je er nog niet genoeg van overtuigd dat alles wat gedaan wordt het beste is? Als het je nog steeds een beetje pijn doet, dwing jezelf dan om op zijn minst een sms te sturen met felicitaties aan de gelukkige geliefden. Maar een huwelijkscadeau maken is de beste optie voor zowel de pasgetrouwden als voor uw comfort.

Het maakt niet uit of je bent uitgenodigd voor de bruiloft of niet, kies een cadeau voor je ex-man, want niemand weet beter dan jij wat hij leuk zal vinden.

Huwelijkscadeau ex-man

Twijfel er niet aan dat de pasgetrouwden zonder jou beddengoed, waterkokers en strijkijzers zullen krijgen. En als u hetzelfde doet, is het onwaarschijnlijk dat uw naam wordt onthouden bij het gebruik van die dingen. Maar als je geschenk, naast het feit dat je ex-man het gewoon leuk zal vinden, ook origineel zal zijn, geloof me, je naam zal onthouden worden elke keer dat je het gedoneerde ding aanpakt.

Zo'n origineel cadeau kan een foto zijn van je ex-man of je gemeenschappelijke vrienden, op een bijzondere manier gedrukt op canvas. De technologie om het canvas samen met een echte brancard te versieren, zal een gelijkenis met de geschilderde afbeelding creëren, en dit zal het interieur van het appartement van het pasgetrouwde stel versieren.

Je kunt een wereldbol doneren. Natuurlijk geen gewone globe, maar een tafelblad bar in de vorm van een globe. Zo'n item zal zeker de aandacht trekken en een statusplaats innemen in het bezit van de ex-man.

Zoiets zal zeker in trek zijn, en je ex-echtgenoot zal je meer dan eens met dankbaarheid herinneren.

Als je ex-echtgenoot een grote bierliefhebber is, is er geen beter cadeau te bedenken dan een mini-brouwerij waar je thuis bier kunt brouwen. De brouwerij zal een aangenaam en ongewoon geschenk zijn. En daarnaast zal het uiterlijk van zo'n geschenk ook aantrekkelijk zijn.

Geef je ex-man een Runaway Alarm Clock en hij zal je elke dag herinneren. Toegegeven, er is geen zekerheid dat elke keer met dankbaarheid, maar het zal zeker worden herinnerd. Deze ongewone wekker kan wegrennen en zichzelf verbergen, en als hij gaat, hebben de voormalige gelovigen tijd nodig om ernaar te zoeken, waarna je niet in slaap valt.

Als u besluit uw ex-man een cadeau te geven op zijn trouwdag, doet u het juiste en ziet u eruit als een tactvolle vrouw die het pasgetrouwde stel geluk wenst.

Aanbevolen: