Hoe Geef Je Een Cadeau Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Cadeau Voor Een Bruiloft?
Hoe Geef Je Een Cadeau Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Geef Je Een Cadeau Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Geef Je Een Cadeau Voor Een Bruiloft?
Video: Huwelijkswensen - Wat vraagje voor cadeaus voor jullie bruiloft? 2024, April
Anonim

Als je een uitnodiging voor een bruiloft hebt ontvangen, moet je gewoon, volgens alle etiquetteregels, persoonlijk naar de viering komen of een felicitatietelegram sturen. Als je toch besluit aanwezig te zijn op de bruiloft, dan is verschijnen zonder cadeau het toppunt van onfatsoenlijkheid. Daarom moet u meteen nadenken over wat u de pasgetrouwden precies gaat geven.

Hoe geef je een cadeau voor een bruiloft?
Hoe geef je een cadeau voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Er zijn veel opties en elk van hen is op zijn eigen manier aantrekkelijk. Aanvankelijk was het de gewoonte dat jongeren meestal huishoudelijke artikelen kregen. Er is een breed scala aan mogelijkheden: presenteer een klassiek koffie- of theeservies, een nachtlampje voor de slaapkamer, een broodrooster of koffiezetapparaat, een bankovertrek of een chique Perzisch tapijt op de vloer - het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht.

Stap 2

Maar houd er rekening mee dat huwelijksgeschenken niet te duur mogen zijn, omdat zulke waardevolle dingen meestal door naaste familieleden worden gegeven. Daarom is er een mogelijkheid om dezelfde geschenken te geven. Dit is zeker niet dodelijk, maar zeker onaangenaam. Zorg ervoor dat het cadeau voor je vrienden op de trouwdag origineler en schattiger is dan representatief en duur.

Stap 3

Als je al een volumineus cadeau hebt gekocht dat een speciale bezorging vereist, regel dit dan van tevoren, want dergelijke geschenken worden aan de vooravond van het feest verzonden en neem alleen een klein geschenk mee. Bloemen kunnen het beste worden aangeboden bij de burgerlijke stand. Hoewel zeer zeldzame of decoratieve bloemen alleen elk geschenk kunnen vervangen.

Stap 4

Een paar woorden over geld … Natuurlijk is het nu het meest voorkomende geschenk, vooral voor een huwelijksfeest. Het is in ieder geval ook heel praktisch. Als u voor dit type geschenk hebt gekozen, zorg er dan zorgvuldig voor dat het bedrag aanzienlijk genoeg is. Als uw budget dit niet toelaat, koop dan een goedkoop ding.

Stap 5

Geef geld in een witte, ongesealde envelop zonder handtekening en diverse inscripties. Het is wenselijk dat de biljetten in de envelop nieuw en groot zijn. Verspil uw tijd niet aan honderden. Het is beter om zo'n geschenk te presenteren met woorden van afscheidswoorden. Bijvoorbeeld 'op een nieuwe weg in het leven' of 'voor het welzijn van een jong gezin'. Maar ondanks het feit dat dit het meest voor de hand liggende en meest voorkomende geschenk is, moet u geen geld geven voor een bruiloft als u wordt uitgenodigd voor mensen van wie het materiële welzijn duidelijk is. Ook moet je geen geld geven als je de helden van de gelegenheid recent of zelfs oppervlakkig kent.

Stap 6

Een andere optie voor een geschenk is een collectieve, van een groep vrienden, maar in dit geval is het beter om de jongeren te vragen wat ze liever hebben: geld of iets dergelijks.

Aanbevolen: