Welk Boeket Geef Je Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Welk Boeket Geef Je Een Bruid Voor Een Bruiloft?
Welk Boeket Geef Je Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Video: Welk Boeket Geef Je Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Video: Welk Boeket Geef Je Een Bruid Voor Een Bruiloft?
Video: Wedding Speech (song) NL 2024, April
Anonim

Een traditioneel huwelijksfeest is niet compleet zonder luxe en mooie boeketten die aan de bruid worden gepresenteerd. Deze kleuren hebben een bijzondere betekenis: ze creëren een unieke vakantiesfeer. Bovendien benadrukken bloemen de schoonheid en vrouwelijkheid van de bruid, met hun hulp toont de gever zijn bewondering voor haar. Er zijn verschillende van de meest populaire opties voor boeketten die geschikt zijn om op een bruiloft te presenteren.

Welk boeket geef je een bruid voor een bruiloft?
Welk boeket geef je een bruid voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

In de eerste plaats in populariteit zijn bruidsboeketten gemaakt van rozen. Dit is, zou je kunnen zeggen, een beproefde klassieker. Rozen zijn heerlijke bloemen. De combinatie van een onafhankelijke, trotse en tegelijkertijd sierlijke en delicate uitstraling van deze bloemen met scherpe doornen aan de stelen roepen vreugde en ontzag op. Daarom houden de meeste meisjes en vrouwen van rozen. Van alle kleurschakeringen van deze kleuren kunt u het beste de voorkeur geven aan pastel-, parelmoer-, violet- en geelachtig oranje tinten.

Stap 2

Een bruidsboeket gemaakt van lelies ziet er niet minder ongewoon en zachtaardig uit. Ze zijn charmant in hun vorm met een soepele buiging, een verscheidenheid aan kleurencombinaties, tinten en een rijk spel van witachtig roze, wit, perzik, marmer edele bloemblaadjes. Deze geurige, romantische, vorstelijke bloemen lijken een bepaalde verborgen betekenis te hebben, altijd individueel geïnterpreteerd. Witte lelies, omringd door miniatuur madeliefjes, zien er ook geweldig uit.

Stap 3

Nog een van de meest populaire bruidsboeketten is die van chrysanten. Dergelijke bloemen onderscheiden zich door nobele terughoudendheid en verbazingwekkende verfijning, en daarom zijn ze zo geliefd bij het schone geslacht. Door de verscheidenheid aan variëteiten van chrysanten en hun tinten kan de bruid zo'n boeket kiezen dat er origineel en effectief uitziet.

Stap 4

Op de vraag welk boeket de bruid moet worden gegeven, is er nog een antwoord: een boeket gerbera's. Rond en netjes, in de hoofden van veel mensen worden deze bloemen geassocieerd met positiviteit en energie, frisheid, warmte, geluk en een goed humeur. Daarom zijn gerbera's zo populair bij moderne vrouwen. Met behulp van een helder, kleurrijk boeket creëer je zelfs op een bewolkte dag een unieke feestelijke en zonnige sfeer. De beste kleuren voor een jonge bruid zijn roze of oranje.

Stap 5

Hyacinten en orchideeën zijn exotisch, complex en interessant in boeketten. Deze bloemen zijn echter moeilijk te noemen voor Russische bruiloften. In de cultuur van verschillende volkeren symboliseren orchideeën ongebreidelde, sterke passie. Hyacinten symboliseren op hun beurt slechts een kalme, vriendelijke instelling. Daarom worden deze bloemen meer gezien als een neutraal teken van aandacht dan als een symbolisch offer aan de bruid. Ongeveer hetzelfde kan gezegd worden over calla lelies - elegant, gracieus en plechtig. Het is niet verboden om ze te geven voor een bruiloft, ze zijn perfect voor een trouwjurk, maar calla lelies worden beschouwd als onnodig emotieloos en koude bloemen.

Stap 6

Wat betreft het ontwerp van het bruidsboeket, het moet echt onberispelijk zijn. Bloemen verpakt in cellofaan moeten halverwege worden geopend voordat ze aan de bruid worden gepresenteerd. Op het moment van overdracht moet het boeket ondersteboven worden gekeerd. Ongeacht wat voor soort boeket bloemen je hebt gekozen als cadeau aan de bruid voor een bruiloft, je moet het vanuit het hart geven, met een oprecht verlangen om de pasgetrouwden te plezieren.

Aanbevolen: