Welk Boek Geef Je Een Vriendin Voor Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Welk Boek Geef Je Een Vriendin Voor Haar Verjaardag
Welk Boek Geef Je Een Vriendin Voor Haar Verjaardag

Video: Welk Boek Geef Je Een Vriendin Voor Haar Verjaardag

Video: Welk Boek Geef Je Een Vriendin Voor Haar Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Hoewel e-books steeds meer fans krijgen, blijven echte, papieren edities een duur geschenk voor de ziel. De kleurrijke vormgeving, illustraties en de onnavolgbare geur van inkt maken het boek tot een welkomstcadeau in huis.

Welk boek geef je een vriendin voor haar verjaardag
Welk boek geef je een vriendin voor haar verjaardag

Hevige emoties presenteren

Het favoriete genre van de meeste vrouwen zijn romans. Geef je vriend de kans om een storm van gepassioneerde gevoelens te ervaren, empathie voor de helden van de roman. Moderne liefdesboeken hebben zeer mooie omslagen die elke boekenplank zullen sieren. Veel series romans worden uitgevoerd in één ontwerp, waardoor het mogelijk is om een set van meerdere boeken te schenken.

Zoek gewoon van tevoren uit wat je vriend het liefste doet: moderne ironische romans, gestileerde verhalen over vervlogen tijden of de klassieke avonturen van Scarlett O'Hara en Jen Eyre. Trouwens, zelfs als je vriendin al klassieke romans heeft gelezen, zal ze nog steeds blij zijn met de nieuwe luxe-editie.

Schrijf geen felicitaties op het schutblad van het boek - alleen de auteur heeft het recht om een handtekening achter te laten.

Cadeau aan een huisvriend

Van welk item droomt de gastvrouw om cadeau te krijgen? Natuurlijk een kookboek, groot formaat, met verrukkelijke illustraties en veel verschillende recepten. Tegenwoordig zijn lenteboeken erg populair, waarvan de vellen in drie delen zijn gesneden. Op het bovenste gedeelte staat een foto en beschrijving van de eerste gang, op het middelste - het tweede en op het onderste - dessert. Met dergelijke publicaties kunt u elke dag een uniek menu samenstellen met afwisselende gerechten. Kijk bij het kiezen van een kookboek naar de inhoud ervan. Er moeten verschillende recepten zijn - vrij eenvoudig en complex. Een aangename bonus is de beschikbaarheid van recepten voor een magnetron of multicooker.

Iets nieuws over je favoriete tijdverdrijf

Als je vriendin van handwerken houdt, geef haar dan een boek over haar favoriete hobby. Natuurlijk, als ze een professional is, zal ze nauwelijks geïnteresseerd zijn in educatieve publicaties. Maar boekwinkels verkopen veel handwerkboeken - populaire breipatronen, borduurpatronen, nieuwe macraméknopen, batikmotieven en vele andere.

Natuurlijk is dit allemaal te vinden op internet, maar een mooi boek met grote illustraties is veel beter dan verspreide masterclasses vol reclame. Als je vriend een creatief persoon is in een eeuwige zoektocht, kun je haar een tutorial geven over tekenen, gitaar spelen, flash-animatie, enz.

Een knutselboek kan worden aangevuld met een passend cadeau - een streng garen of een borduurpakket.

Cadeau voor een zwangere vriendin

Tijdens deze prachtige periode van het leven is een vrouw constant in gedachten aan een baby. Ze wacht blij op zijn verschijning, maar is een beetje bang dat er iets mis zal gaan. Geef je vriend(in) een boek over zwangerschap en de eerste dagen van het leven van je baby of een encyclopedie over zijn gezonde ontwikkeling. Als de looptijd al lang genoeg is, kun je de eerste kinderboeken aanschaffen.

Aanbevolen: