Omdat De Dag Van De Financier In Rusland Wordt Gevierd & Nbsp

Omdat De Dag Van De Financier In Rusland Wordt Gevierd & Nbsp
Omdat De Dag Van De Financier In Rusland Wordt Gevierd & Nbsp

Video: Omdat De Dag Van De Financier In Rusland Wordt Gevierd & Nbsp

Video: Omdat De Dag Van De Financier In Rusland Wordt Gevierd & Nbsp
Video: Rusland viert 'Dag van de Overwinning' 2024, April
Anonim

Elk jaar op 8 september viert Rusland de Dag van de Financier. Deze feestdag kreeg in augustus 2011 een officiële status. Het bijbehorende decreet werd ondertekend door de Russische president Dmitri Medvedev.

Aangezien de Dag van de Financier wordt gevierd in Rusland
Aangezien de Dag van de Financier wordt gevierd in Rusland

In 1802, precies op deze dag, ondertekende keizer Alexander I het Manifest over de oprichting van het Ministerie van Financiën in Rusland, dat dit jaar 200 wordt. Sindsdien begonnen mensen deze datum te vieren. Deze afdeling heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en zal spelen in het financiële beleid van het land. Bovendien kan het de vorming van de economie zowel op nationaal als internationaal niveau beïnvloeden.

Werknemers op dit gebied worden gerekend tot de hoogst opgeleide professionals. Zij hebben immers het hele financiële systeem van het land in handen. Ze staan altijd voor veel moeilijke taken. Het belang van dit beroep voor zowel Rusland als andere landen is duidelijk. Geen wonder dat ze zeggen dat een slim georganiseerd financieel beleid de sleutel is tot de welvaart en het welzijn van de hele staat. Financiële specialiteiten zijn altijd al gewaardeerd en zullen daarom worden gewaardeerd, daarom studeren universiteiten in alle regio's van Rusland elk jaar jonge financiële specialisten af. De concurrentie voor deze faculteit is altijd groot.

De dag van de financier wordt, net als elke andere professionele feestdag, vrolijk en breed gevierd. Bankiers, investeerders, beurshandelaren (traders) en vele andere specialisten wachten hem reikhalzend uit. Ze nemen felicitaties in ontvangst van hun collega's en geliefden. Veel organisaties houden bedrijfsavonden waar je je collega's in een andere rol kunt zien, wat altijd interessant en leuk is. Er worden diverse concerten, humoristische avonden gehouden, waar je kunt deelnemen aan grappige prijsvragen. Aan de meest vooraanstaande medewerkers worden erecertificaten, prijzen en andere waardevolle prijzen uitgereikt. Op een hoger niveau worden prijsuitreikingen gehouden voor leidende figuren in de branche. Opgemerkt moet worden dat deze feestdag niet alleen in Rusland wordt gevierd, maar ook in andere landen, alleen op andere data.

Aanbevolen: