Hoe De Dag Van De Hondengeleider Wordt Gevierd In Rusland

Hoe De Dag Van De Hondengeleider Wordt Gevierd In Rusland
Hoe De Dag Van De Hondengeleider Wordt Gevierd In Rusland

Video: Hoe De Dag Van De Hondengeleider Wordt Gevierd In Rusland

Video: Hoe De Dag Van De Hondengeleider Wordt Gevierd In Rusland
Video: Altijd solo nooit alleen - Politie Hondenbrigade Rotterdam 2024, April
Anonim

Hondenbezitters kunnen grofweg worden onderverdeeld in amateurs en professionals. De eerste zijn eenvoudige eigenaren van bastaarden of rashonden. Professionals zijn degenen die zich bezighouden met het fokken, opvoeden en opvoeden van honden. Onder hen wordt een speciale plaats ingenomen door een gespecialiseerde afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken - de hondenafdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Hoe de Dag van de Hondengeleider wordt gevierd in Rusland
Hoe de Dag van de Hondengeleider wordt gevierd in Rusland

In Rusland valt de professionele feestdag van de Cynologische Eenheden van het Ministerie van Binnenlandse Zaken op 21 juni. Het was op 21 juni 1909 dat de eerste gespecialiseerde kwekerij van dienstpolitiehonden werd opgericht in het Russische rijk, waarvan de belangrijkste verantwoordelijkheid het zoeken naar criminelen was. De kwekerij groeide en ook de school voor dierentrainers ontwikkelde zich. In feite werden toen de eerste gebruiken van de hondendienst geboren. Geleidelijk aan werd in het dagelijkse spraakgebruik de volledige naam van de feestdag teruggebracht tot de korte "Dag van de hondengeleider", en werd een feestdag voor degenen die niet geassocieerd zijn met wetshandhavingsinstanties.

In Rusland, op de Dag van de Hondengeleider, worden plechtige vergaderingen gehouden op alle politiebureaus met hondenafdelingen, waar ze aandacht besteden aan het succes van de hondengeleiderafdelingen, idealiter worden prijzen uitgereikt aan degenen die zich onderscheiden. Tijdens deze professionele feestdag bracht de minister van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Rusland verschillende keren bezoeken aan de hoofdeenheid voor kynologie. Misschien wordt dit een goede traditie.

Loop niet achter op de kynologen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en hun civiele collega's. In hondenkennels is het op deze dag gebruikelijk om wedstrijden te houden waaraan alle hondengeleiders kunnen deelnemen, evenals gewone hondenbezitters die de hulp inroepen van professionals bij het opvoeden van honden. Het scenario van de vakantie hangt alleen af van de verbeeldingskracht van de organisatoren, evenals hun financiële mogelijkheden. Ook eenvoudige waarschuwingssignalen voor hondengeleiders zijn niet verboden.

Een speciale rol bij de viering van de Dag van de Cynoloog in Rusland behoort met recht toe aan de Internationale Cynologische Federatie en de Russische Cynologische Federatie. Het is daar dat de normen voor het fokken en opvoeden van honden worden vastgesteld. De website van het RKF bevat regelmatig informatie over wedstrijden en tentoonstellingen, waarvan er vele samenvallen met de Dag van de Hondengeleider.

De beste vakantie voor een hondengeleider kan de gelegenheid zijn om zijn prestaties en vaardigheden op het gebied van hondentraining te tonen. De Russische Cynologische Federatie (die kynologische clubs uit alle regio's van Rusland omvat) volgt dit pad.

Aanbevolen: