Waar Te Gaan Op Oud En Nieuw

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Oud En Nieuw
Waar Te Gaan Op Oud En Nieuw

Video: Waar Te Gaan Op Oud En Nieuw

Video: Waar Te Gaan Op Oud En Nieuw
Video: Eindhoven Vuurwerk Compilatie Oud en Nieuw 2020 - 2021 2024, Maart
Anonim

Als u het volgende nieuwe jaar niet in uw gebruikelijke thuisomgeving wilt vieren, ga dan met uw familie of vrienden naar het buitenland voor de nieuwjaarsvakantie. Er zijn opties zowel in de buurt van de warme zee als in het besneeuwde oude Europa.

Waar te gaan op oud en nieuw
Waar te gaan op oud en nieuw

instructies:

Stap 1

De richtingen van buitenlandse reizen voor de nieuwjaarsvakantie kunnen voorwaardelijk worden onderverdeeld in drie soorten: strandvakanties, skivakanties en Europese.

Stap 2

Strandliefhebbers worden geadviseerd om alle nieuwjaarsvakanties heerlijk door te brengen in warme landen. Er is een speciale charme om bij de zee op het hete zand te zijn, wetende dat er op dit moment vorst en sneeuwstormen zijn in het thuisland. Allereerst moeten liefhebbers van strand, zon en zee Thailand bezoeken (tijdens de nieuwjaarsvakantie is de luchttemperatuur in het land van 21 tot 30 ° C). Het verdient de voorkeur om hier naar de resorts van Phuket, Koh Chang, Pattaya, naar de hoofdstad van het koninkrijk Bangkok te gaan.

Stap 3

Financieel duurder, het nieuwe jaar kost toeristen als je ervoor kiest de Malediven. Het feit is dat de tijd van december tot februari, inclusief nieuwjaarsvakanties, op zo'n plek het hoogst is, de prijzen voor accommodatie en recreatie zijn vrij hoog. Wat recreatie betreft, trekken de gematigde luchttemperatuur, de warme zee, zandstranden van onvergelijkbare schoonheid steeds meer mensen aan die het nieuwe jaar op deze plaatsen willen vieren.

Stap 4

Er is een plaats in de buurt van de Malediven waar rust veel goedkoper zal zijn, en de natuur, de service en het winterweer zullen je aangenaam verrassen - dit is Sri Lanka, het eiland Ceylon.

Stap 5

Breng oudejaarsavond door in Brazilië, de stad Rio de Janeiro. Hier worden op dit moment het hoogtepunt van het toeristenseizoen, danscarnavals, heldere vakanties voor reizigers gehouden.

Stap 6

Als je jezelf en je gezin beschouwt als fans van alpineskiën, winterglijbanen, besneeuwde valleien en de mooiste besneeuwde plekken, ga dan naar Bulgarije voor het nieuwe jaar in het skigebied van Bansko, dat ondanks de hoge service wordt erkend als het goedkoopste resort in Europa voor bergliefhebbers. … U kunt ook de prachtige skigebieden Zakopane (in Polen), Kanin (in Slovenië), Brasov (in Roemenië) zien. Dit zijn allemaal economisch winstgevende vakantiebestemmingen voor toeristen. Al zijn er duurdere en wereldberoemde Oostenrijkse, Franse en Zwitserse resorts.

Stap 7

En op de meest mysterieuze manier wordt het nieuwe jaar gevierd in oude Europese steden: Berlijn, Brussel, Parijs, Venetië, Milaan, Stockholm, Helsinki, Praag, Brugge. Wanneer u met oud en nieuw naar Europa reist, moet u uw reis verstandig plannen. Dan kun je in een paar nieuwjaarsdagen veel Europese steden zien, verschillende landen bezoeken en positievere indrukken opdoen.

Aanbevolen: