Hoe U Uw Man Oorspronkelijk Feliciteert Op 23 Februari?

Hoe U Uw Man Oorspronkelijk Feliciteert Op 23 Februari?
Hoe U Uw Man Oorspronkelijk Feliciteert Op 23 Februari?

Video: Hoe U Uw Man Oorspronkelijk Feliciteert Op 23 Februari?

Video: Hoe U Uw Man Oorspronkelijk Feliciteert Op 23 Februari?
Video: ДУБАЙ: ПЛЮСЫ и МИНУСЫ. Как я жил в Дубае 2024, April
Anonim

Feliciteer uw mannen op 23 februari zodat deze dag het hele jaar door herinnerd zal worden! Interessante en eenvoudige ideeën voor vrouwen die nog niet hebben besloten wat voor soort verrassing ze zich moeten voorbereiden op de Dag van de Verdediger van het Vaderland.

Hoe u uw man oorspronkelijk feliciteert op 23 februari?
Hoe u uw man oorspronkelijk feliciteert op 23 februari?

Je kunt je geliefde man verrassen zonder grootse uitvindingen en grote uitgaven. Het belangrijkste is om na te denken over waar je man van houdt, waar hij van droomt, wat zijn behoeften zijn.

Bereid drie gerechten uit verschillende nationale keukens. Bestudeer eerst de interessante kenmerken van de moraal en gewoonten van de mensen, elk van de gerechten die u serveert. Een kort verhaal en presentatie van het gerecht. Dus met elk van de drie. Zal op één dag drie landen bezoeken.

Als u een feest plant in het gezelschap van vrienden of familieleden van uw man, dan zijn drie gangen niet genoeg. Kook vijf tot zeven. En vervang de presentatie door een wedstrijd. Laat de gasten raden welk land de bakermat is van elk gerecht. Bereid suggestieve aanwijzingen voor voor het geval gasten het moeilijk vinden om te raden. Met dit begin zul je veel onderwerpen bepalen voor gesprekken over de nationale tradities van bepaalde volkeren en over wie waar is geweest. Er zullen zich zeker geen mensen vervelen!

Maak gebruik van de bagageopslag op het treinstation. Vraag je geliefde om dringend de spullen op te halen van de 'tante die door de stad gaat'. Houd er rekening mee dat het item dat u hebt voorbereid, prachtig moet zijn versierd en met een wenskaart. Zodat een man het meteen begrijpt - voor hem! Verrassend en aangenaam!

Presenteer een weddenschap op zijn favoriete team om te winnen. Wees gerust, hij zal het waarderen! Je zult het schema van de vereiste wedstrijden moeten bestuderen, bij voorkeur natuurlijk dat zijn team op 23 februari of zo dicht mogelijk (op 24, 25, 26 februari) speelde. Om een weddenschap te kunnen plaatsen, moet u zich met uw paspoort registreren bij een bookmaker of contact opnemen met een vriend die gokgelegenheden bezoekt. De persoon die de weddenschap heeft gedaan, kan de prijs krijgen.

Maar je wilt toch feliciteren. Maak gebruik van de diensten van de Russische Post. Stuur een ansichtkaart of foto's die de dierbare graag ziet per aangetekende post met kennisgeving. Een brief in de stad duurt vanaf twee dagen, geef bij verzending de bewaartermijn aan. Vergeet niet dat u de ontvangst van de brief vóór 22 februari moet raden, aangezien 23 geen werkdag is. Houd je mailbox in de gaten om de melding op de juiste dag bij je man te bezorgen.

Maak een deal met zijn beste vriend. Laat hem uw man op de afgesproken dag bellen met een verzoek om hulp en hem vragen hem te komen helpen. Jij speelt natuurlijk mee: "Aangezien dit het geval is, moeten we gaan!". De ontmoetingsplaats heb je natuurlijk al van tevoren besproken. Het kan iemands datsja zijn of een bosje met kebab. De plaats is niet zo belangrijk. Het hele punt is dat je man onverwachts zijn geliefde vrienden zal ontmoeten. Ze komen vast niet zo vaak samen als ze zouden willen.

Houd bij het kiezen van welke felicitaties je voor de vakantie wilt voorbereiden rekening met de smaak van je geliefde en doe een beetje moeite. Uw liefde, gevoeligheid en zorg zullen van zijn kant niet onopgemerkt blijven. En deze dag zal door jullie twee herinnerd worden!

Aanbevolen: