Hoe Je Oorspronkelijk Feliciteert Met Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Hoe Je Oorspronkelijk Feliciteert Met Je Trouwdag
Hoe Je Oorspronkelijk Feliciteert Met Je Trouwdag

Video: Hoe Je Oorspronkelijk Feliciteert Met Je Trouwdag

Video: Hoe Je Oorspronkelijk Feliciteert Met Je Trouwdag
Video: Felicitaties trouwdag 2024, Maart
Anonim

Iedereen die een uitnodiging voor een bruiloft heeft gekregen, denkt eerst na over hoe het bruidspaar op een originele manier te feliciteren. Het is tenslotte erg belangrijk om de pasgetrouwden een ongewoon geschenk te geven, dat jarenlang de gelukkigste gebeurtenis in hun leven in de herinnering van de echtgenoten zal oproepen.

Hoe je oorspronkelijk feliciteert met je trouwdag
Hoe je oorspronkelijk feliciteert met je trouwdag

instructies:

Stap 1

Geld is zeker een handig en vooral een noodzakelijk geschenk. Hij is echter absoluut verstoken van romantiek en zal niet lang herinnerd worden. Familieleden die zijn uitgenodigd voor de bruiloft zijn meestal niet in de stemming voor originaliteit, ze maken zich meer zorgen over de aankoop van noodzakelijke huishoudelijke geschenken voor de pasgetrouwden. Ze zijn het in de regel van tevoren met de ouders van de pasgetrouwden eens over de noodzaak om voor het jonge gezin essentiële goederen voor het leven te kopen.

Stap 2

Op een bruiloft wordt originaliteit meestal uitgedrukt door de vrienden van het bruidspaar. Koop dure huwelijksreiskoffers. Zelfs als de pasgetrouwden geen huwelijksreis plannen, hebben ze koffers nodig voor andere reizen. U kunt het geluk van jonggehuwden vergroten door hen een certificaat te geven voor een Thaise massage voor twee of een certificaat voor een romantisch uitstapje naar bijvoorbeeld een afgelegen eiland. Geef ze een jaarlijks lidmaatschap van de salon, het zwembad of de fitnessclub. Vergeet niet de jongeren vooraf te vragen naar hun voorkeuren. De romantische sfeer van het nieuwe gezin kan worden vergroot door een origineel souvenir te presenteren op de bruiloft, in de vorm van een vriendelijke cartoon voor de pasgetrouwden, die is gemaakt door een professionele kunstenaar in een komische stijl, of een paar sneeuw- witte grote duiven.

Stap 3

Onthoud dat niet alleen een cadeau origineel kan worden. De donatiemethode kan ook worden omgezet in een theatervoorstelling met een originele felicitatietoespraak in versvorm. Om dit te doen, werk samen met andere vrienden en familieleden, denk na over een scenario en behaag de pasgetrouwden en gasten. Bewerk een kleine video over hoe de bruid en bruidegom waren vóór de bruiloft, hoe twee lotsbestemmingen leefden, en plotseling versmolten ze tot één, en het resultaat was een bruiloft. Als er geen mogelijkheid is voor een dergelijke productie, bewapen jezelf dan met een camera en vraag op straat gewone mensen, vrienden en familieleden om een paar warme woorden tegen de camera te zeggen met wensen en felicitaties aan de nieuw gemaakte echtgenoten. En laat deze video door de projector zien aan de jongeren tijdens de viering.

Aanbevolen: