Hoe Moeder Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Moeder Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Haar Verjaardag
Hoe Moeder Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Moeder Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Moeder Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Haar Verjaardag
Video: Verjaardag vrouw || Verjaardagskaart vrouw 2024, April
Anonim

Moeders verjaardag is een geweldige vakantie, zowel in de kindertijd als op latere leeftijd. Als je opgroeit, ben je bereid veel meer voor de ouder te doen, maar het lukt niet altijd om iets origineels te bedenken.

Hoe moeder oorspronkelijk te feliciteren met haar verjaardag
Hoe moeder oorspronkelijk te feliciteren met haar verjaardag

instructies:

Stap 1

Schrijf een lied. Je hoeft geen componist en songwriter te zijn, je kunt gewoon een bekend deuntje nemen en je eigen verzen erop zetten. Je zult de laatste moeten schrijven. Bedenk wat je op deze dag tegen je moeder zou willen zeggen, wat je wilt bedanken en wat je wilt wensen. Verwerk dit alles in je lied en voer het uit op je verjaardagsfeestje in het bijzijn van gasten. Je kunt a capella zingen, met een gitaar of fonogram.

Stap 2

Organiseer een excursie naar het verleden. Verzamel foto's uit verschillende tijden: kindertijd en jeugd van je moeder, de periode van je kindertijd, opgroeien, de geboorte van kleinkinderen. Dan kun je het anders doen: foto's printen en in lijstjes aan de muur in mama's appartement hangen; een diavoorstelling maken en aan mama demonstreren; maak een echte video van foto's, die zal worden vervangen door muziek. Je kunt elke foto ondertekenen, je liefde en dankbaarheid in woorden uitdrukken, verjaardagswensen schrijven. Zo'n geschenk zal nog lang worden herinnerd.

Stap 3

Stuur mama naar de spa. Als u uw geliefde plezier wilt geven, bezoek dan de beste spa in uw stad. Vertel over je moeder, vermeld je leeftijd en ziektes die bij sommige procedures tot weigering kunnen leiden. Betaal voor verschillende diensten en breng deze persoonlijk naar de instelling. Wacht tot het einde en breng je naar huis. Na een massage, masker, sauna en bodywraps zal je moeder een kopje koffie of een glaasje wijn niet weigeren.

Stap 4

Vul mama's appartement met bloemen. Het is fijn als je verjaardag op een doordeweekse dag valt en je moeder naar haar werk of zaken vertrekt. Op dit moment brengt u (het is mogelijk met familieleden) een groot aantal bloemen mee, gecombineerd in boeketten of één voor één, en rangschikt u ze in vazen in alle kamers. Je kunt de boeketten aanvullen met leuke notities met wensen. Als je thuiskomt, zal je moeder letterlijk verdrinken in verse bloemen, wat aangenaam en onverwacht zal zijn.

Stap 5

Presenteer een ticket naar het land van haar dromen. Misschien droomde je moeder er al haar hele leven van om ergens te komen, maar dat is niet gelukt. Maak uw droom waar - betaal uw reis bij een reisbureau, en vergeet niet dat u mogelijk een visum nodig heeft, wat niet mogelijk is zonder de ontvanger van het geschenk. Natuurlijk is het zowel gevaarlijk als lelijk om je moeder alleen naar een ver land te sturen. Betaal een reis voor beide ouders, of ga met het hele gezin op vakantie.

Aanbevolen: