Hoe De Baas Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe De Baas Te Feliciteren Met Haar Verjaardag
Hoe De Baas Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Video: Hoe De Baas Te Feliciteren Met Haar Verjaardag

Video: Hoe De Baas Te Feliciteren Met Haar Verjaardag
Video: SKETCH: LIEVE JESSE EN SEM VS STOUTE JESSE EN SEM !! 😇😈 - De Bakkertjes #231 2024, Maart
Anonim

Meestal zijn alle medewerkers op de hoogte van de aanstaande rondedatum van de baas en ontwikkelen ze verschillende felicitaties. Bereid je een paar dagen voor het evenement voor - het is belangrijk om alles efficiënt, georganiseerd en origineel te doen.

Hoe de baas te feliciteren met haar verjaardag
Hoe de baas te feliciteren met haar verjaardag

instructies:

Stap 1

Bevoegdheid delegeren. Alle stadia van voorbereiding op het jubileum moeten in verschillende delen worden verdeeld en voor elk ervan moeten een of twee mensen worden aangesteld. De ene initiatiefgroep is verantwoordelijk voor het vinden van een cadeau, het tweede team zamelt geld in, het derde onderhandelt met de bloemenbezorgdienst en zorgt voor de alcohol, etc. Door verantwoordelijkheden te verdelen, ben je in staat om alles goed te plannen en voor te bereiden.

Stap 2

Er zijn verschillende verplichte vereisten voor een cadeau voor de baas:

- het moet stevig en van hoge kwaliteit zijn;

- geen intieme dingen zoals make-up, ondergoed of verzorgingsproducten;

- het geschenk moet specifiek voor de vrouw bestemd zijn;

- houd rekening met de interesses en hobby's van de baas.

Stap 3

Je kunt de baas in poëtische vorm feliciteren - gebruik gewoon geen afgezaagde teksten die van jaar tot jaar worden herhaald. Laat je fantasie zien en stel zelf een felicitatie samen - er zullen zeker een of twee mensen in het team zijn die er goed in zijn. Schrijf deze regels op een mooie, elegante ansichtkaart en geef deze samen met een boeket bloemen.

Stap 4

Schrijf een jubileumposter. Als je baas een dame zonder complexen is, die haar jaren niet verbergt en niet bijzonder boos is over de jaarlijkse veroudering, dan zal ze je inspanningen waarderen om een originele felicitatieposter te maken. Versier een vel Whatman-papier gewoon niet met cijfers - maak ze volgens het aantal afgelopen jaren groot en helder. Benadruk een succesvolle foto van de baas, vermeld haar verdiensten en waardigheid, focus op hoe goed haar ondergeschikten haar behandelen. Als je alles goed doet, is het mogelijk dat het cadeau haar tot tranen toe beweegt.

Stap 5

Kies een goed moment (alleen niet in de ochtend), verzamel het hele team en ga de baas feliciteren. Je kunt alle felicitaties natuurlijk uitstellen tot de avond, want er zal waarschijnlijk een mini-banket worden georganiseerd, maar het is beter om deze dag onvergetelijk te maken. Bereid 's avonds interessante felicitaties voor.

Aanbevolen: