Hoe Je Je Man Oorspronkelijk Kunt Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Man Oorspronkelijk Kunt Feliciteren?
Hoe Je Je Man Oorspronkelijk Kunt Feliciteren?

Video: Hoe Je Je Man Oorspronkelijk Kunt Feliciteren?

Video: Hoe Je Je Man Oorspronkelijk Kunt Feliciteren?
Video: Hoe je grijs haar moet verven! Grijze Haarkleur. Lessen! 2024, Mei
Anonim

Keulen en scheerschuim als cadeau, felicitatie-sms'jes van vrienden en een regelmatig vakantiediner - een veel voorkomend vakantiescenario voor uw man? Als dat zo is, zet dan je fantasie aan en denk na over je felicitaties, zodat deze dag een van de leukste en plezierigste in het leven van je helft wordt.

Hoe je je man oorspronkelijk kunt feliciteren?
Hoe je je man oorspronkelijk kunt feliciteren?

Noodzakelijk

Cadeau

instructies:

Stap 1

Begin van tevoren met de voorbereidingen voor de vakantie. Denk eerst na over uw gift. Probeer erachter te komen waar je man van droomt. Veroordeel nooit zijn verlangens, zelfs niet als hij naar jouw mening iets absoluut nutteloos cadeau wil krijgen. Zelfs als het kinderspeelgoed is, dat hij in zijn jeugd niet had. Op vakantie is het belangrijkste positieve emoties, en een persoon ontvangt ze wanneer het geschenk bij hem past.

Stap 2

Bedenk hoe je je cadeau precies gaat presenteren. Je kunt 's ochtends gewoon mooie woorden zeggen en een cadeau geven, maar er zijn meer originele opties. Verstop bijvoorbeeld een cadeau en regel een spannende zoektocht met taken voor je man. De hoofdprijs aan het einde van de reis is een geschenk.

Stap 3

Maak een felicitatievideo. Stel een sms op en vraag vrienden of gewoon voorbijgangers op straat om hulp. Het eerste frame kan bijvoorbeeld uw toespraak zijn: "Gefeliciteerd met mijn man." Vraag voorbijgangers vervolgens om de woorden "de mooiste", "intelligente", "opgeleide", "geliefde" tegen de camera te zeggen. Bewerk het resulterende materiaal in de gewenste volgorde, zet grappige muziek op en laat de video op vakantie aan de held van de gelegenheid zien. De man zal je fantasie en inspanningen zeker waarderen.

Stap 4

Neem samen met vrienden een felicitatielied op voor je man. Sommige vakantiebureaus werken samen met muziekstudio's. Neem contact op met het bureau met een verzoek om u te helpen dit idee te implementeren. Ze zullen een geschikt nummer voor je selecteren, je helpen de woorden te veranderen. Verdeel de teksten en neem het op in de studio. Deze compositie zal niet alleen je man amuseren, maar zal ook worden onthouden. Misschien wordt het zelfs het volkslied van uw vriendelijke gezelschap en klinkt het op alle feestdagen.

Stap 5

Breng de avond door in een romantische sfeer voor twee of in een luidruchtig gezelschap. Vraag vooraf bij de held van de gelegenheid precies hoe hij de feestelijke avond zou willen doorbrengen. Het beste wat je voor je man kunt doen tijdens zijn vakantie, is dicht bij hem zijn.

Aanbevolen: