Hoe Schrijf Je Naar De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Naar De Kerstman?
Hoe Schrijf Je Naar De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Naar De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Naar De Kerstman?
Video: Wie is de kerstman? 2024, Maart
Anonim

U kunt op verschillende manieren een brief aan de kerstman schrijven. Maak bijvoorbeeld gebruik van de reguliere post en stuur een bericht in een envelop of schrijf een brief op de officiële website.

Hoe schrijf je naar de Kerstman?
Hoe schrijf je naar de Kerstman?

instructies:

Stap 1

Het is helemaal niet moeilijk om correct een brief aan de Kerstman te schrijven. Om dit te doen, sluit je gewoon je ogen, stel je voor dat je op je favoriete plek of een magische wereld bent. Geloof in magie en doe een wens. Daarna kunt u beginnen met het schrijven van het bericht.

Stap 2

Om een brief aan de Kerstman te schrijven via de post, heb je een blanco envelop, een vel papier, pennen en postzegels nodig. Begin je brief met een groet en schrijf: "Hallo Kerstman" of "Lieve Kerstman". Wat is uw naam en achternaam, vertel ons uit welke stad u komt, hoe oud u bent. Deel je meest gekoesterde dromen met opa, bedenk wat je het liefst zou willen ontvangen voor het nieuwe jaar. Begin de brief niet met je wensen, alsjeblieft de kerstman, bedank hem voor alle goede dingen die je zijn overkomen, deel een grappig verhaal, je kunt vragen hoe het met hem gaat. Wens hem aan het einde van de brief een gelukkig nieuwjaar, wens hem iets.

Stap 3

Vermeld op de envelop het adres van Father Frost: 162390, Vologda Oblast, Veliky Ustyug, Father Frost's House en je adres. Plak de postzegels, doe de brief in een envelop en sluit deze.

Stap 4

Ga met je ouders naar het dichtstbijzijnde postkantoor en stuur je brief of deponeer hem in een blauwe doos van de Russische Post, meestal op straat.

Stap 5

U kunt een brief naar Grootvader Frost sturen via de officiële website. Om dit te doen, ga ernaartoe, lees de instructies aandachtig en schrijf een brief. U kunt een van uw tekeningen of afbeeldingen aan het bericht toevoegen. Klik dan op de knop "Bespreek met de assistent van de Kerstman". Daarna ontvang je binnen 5 dagen magische vragen en antwoorden van de Helper van de Kerstman. Ze zullen je helpen een echte brief voor de kerstman te schrijven, die je dichter bij het verwachten van een wonder en het vervullen van je gekoesterde verlangens zal brengen.

Stap 6

Maak bij het schrijven van een brief op de site gebruik van de adviezen en tips van de Helper van de Kerstman. Hij zal helpen om het aan te vullen en, indien nodig, de tekortkomingen te corrigeren. Zodra de brief klaar is, klikt u op de knop "Verzenden naar de kerstman".

Stap 7

Nadat je je e-mail hebt verzonden, blijf in wonderen geloven en de magie zal ongetwijfeld gebeuren. Het belangrijkste is om te geloven dat wensen gemaakt vanuit een zuiver hart zeker zullen uitkomen.

Stap 8

Als je tijdens het proces vragen hebt, stel ze dan gerust aan je ouders of grootouders. Zij helpen u graag verder.

Aanbevolen: