Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Barnaul

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Barnaul
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Barnaul

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Barnaul

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Barnaul
Video: ЗЕМЛЯ В ИЛЛЮМИНАТОРЕ !| ЧТО НОВОГО В ОБНОВЛЕНИИ ► 1 (часть 1) Прохождение ASTRONEER 2024, April
Anonim

Barnaul is een stad met een goed ontwikkelde entertainmentindustrie. Liefhebbers van luidruchtige gezelschappen, nachtclubs, bowling, biljart, en liefhebbers van sportieve avonturen en extreme recreatie kunnen daar het nieuwe jaar vrolijk vieren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Barnaul
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Barnaul

instructies:

Stap 1

Een groot aantal uitgaanscentra staat open voor fans van uitgaan in Barnaul. De grootste van hen, waar niet alleen een bar en een disco worden gepresenteerd, maar ook bowling, biljart, karaoke, zijn de House Club in Solnechnaya Polyana Street, huis 15 en Camelot in Pushkin Street, huis 11. Het is beter om tafels te reserveren en paden voor oudejaarsavond begin november. Dan is er kans op de beste plaatsen. Naast actieve spellen organiseren de entertainmentcentra een nieuwjaarsshowprogramma met prijstrekkingen. Je kunt niet alleen plezier hebben, maar ook een waardevol cadeau winnen.

Stap 2

Degenen die niet van luidruchtige feesten houden en zelfs de voorkeur geven aan extreme sporten op oudejaarsavond, zullen het aanbod van het Barnaul Centre for High Driving Skills leuk vinden. De instructeurs organiseren races op ZIL-157 Truman terreinwagens, sneeuwscooters en buggy's. Bovendien kunnen degenen die geen rijbewijs hebben hieraan deelnemen. Maar natuurlijk alleen als passagier. Afzonderlijk wordt entertainment aangeboden voor kinderen vanaf acht jaar - rijdend in echte mini-auto's. Daarnaast is er een paintballclub op het grondgebied van het centrum en kun je ook springschoenen van Jolly jumpers huren. Het is het beste om de organisatie van het programma voor 6-12 personen te bestellen. Na extreem amusement wordt de aanwezigen een banket aangeboden. Oudejaarsavond, actief besteed, zal niet lang worden vergeten.

Stap 3

Ga naar het administratieve centrum van de stad, naar het Sovjetplein. Op oudejaarsavond worden er massale festiviteiten gehouden. Er wordt vuurwerk gearrangeerd, professionele artiesten en amateurensembles treden op. Op het plein staat een enorme kerstboom, die is versierd met speelgoed en kleurrijke lichtjes. Daarnaast kunnen degenen die komen foto's maken met de kerstman en Snegurochka, die tot middernacht aanwezig zijn op het evenement.

Aanbevolen: