Hoe Maak Je Een Thema Verjaardagsfeestje Voor Volwassenen En Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Thema Verjaardagsfeestje Voor Volwassenen En Kinderen?
Hoe Maak Je Een Thema Verjaardagsfeestje Voor Volwassenen En Kinderen?

Video: Hoe Maak Je Een Thema Verjaardagsfeestje Voor Volwassenen En Kinderen?

Video: Hoe Maak Je Een Thema Verjaardagsfeestje Voor Volwassenen En Kinderen?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

De traditionele vieringen van verjaardagen met een uitbundig feest worden vervangen door themavakanties, die gebaseerd zijn op een interessant onderwerp voor de deelnemers aan het feest. Alles wat er op zulke feestdagen gebeurt, is onlosmakelijk verbonden met het gekozen thema. Mooie kostuums, kamerdecoratie, een interessant script, avondprogramma, drankjes, maaltijden - dit alles komt overeen met een specifieke stijl.

Hoe maak je een thema verjaardagsfeestje voor volwassenen en kinderen?
Hoe maak je een thema verjaardagsfeestje voor volwassenen en kinderen?

Een themafeest kan een detectiveverhaal of een piratenverhaal zijn. Als er een gelegenheid is om een feest op straat aan het water te organiseren, zal de Hawaiiaanse stijl het doen, met heldere, lichte kleding, verfrissende cocktails met parasols en rietjes, veel fruit en bloemen. Het is noodzakelijk om van tevoren voor het script te zorgen, verschillende interessante wedstrijden voor te bereiden waaraan alle gasten kunnen deelnemen. Muziek, drankjes, gerechten moeten overeenkomen met het thema van de vakantie. Ondanks dat het feest een thema heeft, blijft de jarige de hoofdpersoon op deze feestdag.

Thema verjaardag voor kinderen

Het verjaardagsscenario kan van alles zijn. Maak de avond beter in de stijl van je favoriete sprookjes, tekenfilms of films. Om de vakantie te laten plaatsvinden, is het noodzakelijk om van tevoren over de lijst met gasten na te denken en hen te waarschuwen voor het thema van het feest. Het belangrijkste is dat gasten zich tijdig op het feest kunnen voorbereiden en geschenken kunnen regelen.

Om het huis te versieren, kun je ballonnen, linten, tekeningen op whatman-papier, speelgoed, bloemen en verschillende borden gebruiken - om een vrolijk, pretentieloos interieur te creëren en de tafel in dezelfde stijl te dekken. Bij het samenstellen van een feestelijk menu mag men het menu voor kinderen niet vergeten, dat geen mayonaise mag bevatten, maar meer eenvoudige, mooi gedecoreerde gerechten. Het belangrijkste gerecht op tafel is natuurlijk taart. Het is noodzakelijk om speciale aandacht te besteden aan het ontwerp - het is belangrijk dat het het thema van de vakantie weerspiegelt. Het is raadzaam om ruimte vrij te maken zodat de kinderen kunnen stoeien - ze zullen niet lang op één plek zitten. Denk vooral aan prijzen en kleine cadeautjes. Verjaardag voor kinderen moet onvergetelijk, fantastisch en leuk zijn.

Verjaardagsfeestje met thema voor volwassenen

Voordat u begint met de voorbereidingen voor de vakantie, moet u beslissen over het thema van uw verjaardag. Op basis van het thema van het feest, moet u het ontwerp van de kamers, de juiste drankjes en entertainment voor de vakantie kiezen. Gebruik voor een detective-achtig feest sterke drank (whisky, cognac, cognac) en geschikte snacks. Gasten kunnen zich vermaken door maffia of poker te spelen. Gasten moeten zich gepast kleden: elegante pakken en jurken.

Een andere optie met een verjaardagsthema kan een feest met een Halloween-thema zijn. Voor zo'n feest kan het huis worden versierd met afbeeldingen van geesten, heksen, zwarte katten en traditionele Halloween-pompoenen. Kaarsen en lantaarns kunnen op tafels worden geplaatst. Op zo'n feest kun je gasten vermaken met spelletjes als: "Witch's Dinner", "Voice in a Dark Room", etc. Verschillende waarzeggerij kan een uitstekend amusement zijn voor Halloween.

Aanbevolen: