Komische Voorspellingen - Entertainment Voor Volwassenen En Kinderen

Inhoudsopgave:

Komische Voorspellingen - Entertainment Voor Volwassenen En Kinderen
Komische Voorspellingen - Entertainment Voor Volwassenen En Kinderen

Video: Komische Voorspellingen - Entertainment Voor Volwassenen En Kinderen

Video: Komische Voorspellingen - Entertainment Voor Volwassenen En Kinderen
Video: 10 Bizarre Voorspellingen Die Echt Uitkwamen - TIEN 2024, Maart
Anonim

Denk niet dat waarzeggerij het lot is van charlatans die zichzelf tovenaars noemen en beloven geluk te organiseren voor een bepaald bedrag. U kunt uw vrije tijd perfect diversifiëren of het vakantieprogramma uitbreiden door verschillende stripvoorspellingen voor gasten te organiseren. Deze activiteit zal zowel kinderen als volwassenen aanspreken.

Komische voorspellingen - entertainment voor volwassenen en kinderen
Komische voorspellingen - entertainment voor volwassenen en kinderen

Gebakken voorspellingen

Voeg wat magie toe aan je feesttafel. Verberg bij het bakken van koekjes een voorspellingsnotitie in elke batch. Of wikkel de snoepjes eerst in een stuk papier met de gewenste zin, en dan in een snoeppapiertje. De woorden op het briefje kunnen heel verschillend zijn. Schrijf bijvoorbeeld over de op handen zijnde verwerving van nieuwe vrienden of een zielsverwant. Beloof onverwacht geluk of een interessant geschenk. Als je poëzie kunt schrijven, bereid dan kleine voorspellingen voor op rijm.

Maak een samengestelde cake. Als je goed bent in bakken, maak het dan uit verschillende delen en vul elk deel met verschillende vullingen. Wanneer de gast zijn portie kiest, ontcijfer dan de voorspelling. Kool ging bijvoorbeeld om winst te maken, jam naar een zoet leven, uien naar tranen van geluk, enz.

Grappige waarzeggerij

Beperk je niet tot alleen traktaties. Blaas ballonnen op en stop er notities in. Gooi ballen naar het plafond, laat elke gast er een vangen, barst open en lees het resultaat hardop voor. Probeer alleen vrolijke en vriendelijke voorspellingen te schrijven. Ook al is dit maar een spelletje, een persoon kan erg van streek raken, slecht nieuws.

Probeer een voorspelling te tekenen. Een gast die bijvoorbeeld een afbeelding van een snoepje ontvangt, ontvangt een salaris dat wordt uitgegeven door de snoepjes. Het geschilderde boek belooft een Nobelprijs te krijgen. Een foto met een knop helpt de gast om de belangrijkste fashionista van het land te worden.

Vertrouw voor een kinderverjaardag de rol van de tovenaar toe aan de jarige. Bereid je kostuum, hoed en toverstok voor. Laat het kind forfaits geven met aantekeningen of ontvangen voorspellingen ontcijferen. Probeer aantekeningen te maken met bijzonder vriendelijke woorden, want kinderen zijn erg gevoelig voor mislukkingen.

Voer een populaire waarzeggerij uit. Kleed een van de meest artistieke en gedurfde meisjes aan, schilder karakteristiek en ga akkoord met mogelijke voorspellingen. Als er weinig gasten zijn, bereid dan voor elk van hen woorden voor. Benader de opdracht met humor, gebruik volksvocabulaire en rijmpjes. Organiseer in hetzelfde scenario een optreden van een helderziende of een populaire astroloog.

Raad met populaire liedjes. Brand fragmenten van de meest trendy muzieknummers op een schijf. Bereid suggestieve vragen voor die je de gasten zult stellen voordat ze worden ingeschakeld, en het nummer zal een soort antwoord zijn. Dergelijk entertainment is vooral succesvol als de gasten elkaar goed kennen en kunnen lachen om een geslaagde voorspelling.

Aanbevolen: