Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar In Oekraïne
Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar In Oekraïne

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar In Oekraïne

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar In Oekraïne
Video: Militair zomerkamp voor kinderen in Oekraïne - RTL NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste feestdagen van het jaar komt eraan. U moet dit evenement van tevoren plannen om de nieuwe rapportageperiode van uw leven goed te beginnen. Er zijn veel plaatsen in Oekraïne waar je een geweldige oudejaarsavond kunt hebben.

Waar te gaan voor het nieuwe jaar in Oekraïne
Waar te gaan voor het nieuwe jaar in Oekraïne

instructies:

Stap 1

Ga naar de Karpaten om het te vieren. Markeer de start van het jaar actief. Ontspan in een sanatorium of maak een ritje met een excursieprogramma door de eeuwenoude steden van Oekraïne. Ontspanning in het hotel kan gecombineerd worden met skiën. Op oudejaarsavond zijn gasten welkom in het Sinyak-sanatorium in het gelijknamige dorp en het Koruna-hotel in het dorp Tatarov.

Stap 2

Een aangename sfeer, een gevestigde infrastructuur en een leuk amusementsprogramma wachten op u in het Vodospad Hotel, gelegen in Yaremche. Met bustochten in de Karpaten en Transkarpatië kunt u niet alleen het nieuwe jaar vrolijk vieren in een ongewone omgeving, maar ook een deel van de nieuwjaarsvakantie op een vermakelijke manier doorbrengen.

Stap 3

Vier het nieuwe jaar op de Krim. De gastvrije regio is niet alleen goed in het warme seizoen. Breng een vakantie door in een van de steden van de Krim. Sanatoriums van Simferopol, Jalta, Alupka, Sevastopol, Bakhchisarai wachten op gasten op oudejaarsavond.

Stap 4

Vier het begin van het jaar in Kiev. Reisbureaus bieden een aantal excursies aan voor diegenen die het nieuwe jaar in de hoofdstad van Oekraïne willen vieren. Tours "Kiev New Year" en "Christmas Kiev" laten reizigers kennismaken met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Je ontmoet het nieuwe jaar in een van de beste hotels in de stad, en aan de vooravond en na de vakantie kun je Khreshchatyk, Maidan, Bessarabskaya Square, Andreevsky Descent, Kiev-Pechersk Lavra en nog veel meer zien.

Stap 5

Maak kennis met de vakantie in Truskavets. Sanatoria en hotels in een van de mooiste steden in het westen van Oekraïne wachten op u in het nieuwe jaar. Gasten zullen blij zijn om het spahotel in Genève, het vijfsterrenhotel Rixos Hotel Prikarpatye, de sanatoria Vesna, Karpaty, Shakhtar en Victor te zien.

Stap 6

Veel plezier in Kamyanets-Podolsk. Als je naar deze stad gaat, duik je in de wereld van een nieuwjaarssprookje. Reisorganisaties nodigen u uit om deze prachtige stad te bezoeken en kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens de nieuwjaarsvakantie - de Picture Gallery, de "Crystal Cave", het Museum van Archeologie en het Museum van Geld. Overal in Oekraïne kun je het nieuwe jaar perfect vieren en de nieuwjaarsvakantie doorbrengen.

Aanbevolen: