Zo Vrolijk Je Je Verjaardag Op

Inhoudsopgave:

Zo Vrolijk Je Je Verjaardag Op
Zo Vrolijk Je Je Verjaardag Op

Video: Zo Vrolijk Je Je Verjaardag Op

Video: Zo Vrolijk Je Je Verjaardag Op
Video: Herman van Veen Ik ben vandaag zo vrolijk 2024, April
Anonim

Verjaardag is een feestdag die één keer per jaar plaatsvindt en je moet het zo interessant, leuk en vurig mogelijk doorbrengen, zodat je later iets hebt om te onthouden. Maar de verjaardag verloopt niet altijd volgens plan, en de stemming hiervan daalt met kosmische snelheid. Als je een jarige bent en de stemming is op nul of je moet dringend een vriend op zijn verjaardag opvrolijken, gebruik dan de onderstaande tips.

Zo vrolijk je je verjaardag op
Zo vrolijk je je verjaardag op

instructies:

Stap 1

Meestal verandert de stemming door het onvermogen om de vakantie te vieren zoals jij dat wilt. Het weer is slecht geworden - je kunt niet barbecuen; alle tafels zijn gereserveerd in je favoriete restaurant voor deze datum, etc. In dit geval moet je niet wanhopen, want het lot zelf vraagt je om je verjaardagsplannen aan te passen aan een nieuw scenario. U zult aangenaam verrast zijn door het nieuwe restaurant, dat lagere prijzen heeft en een meer feestelijke sfeer heeft dan het vorige. Je hoeft alleen maar goed te zoeken naar een plek die aan je wensen voldoet, want nu is er een enorme verscheidenheid aan restaurants, cafetaria's en andere etablissementen voor elke smaak en elk budget. Bij regenachtig weer kun je een voortent nemen of vooraf nadenken over een plek met een overkapping (tuinhuisje in het land). Als je van tevoren nadenkt over de natuurrampen en andere mogelijke obstakels op je verjaardag, dan zal niets je ontmoedigen en daarom blijft de stemming feestelijk.

Stap 2

Regel zelf een vakantie. Meestal probeert de jarige het de gasten naar de zin te maken. Gelieve jezelf deze keer. Je weet dat je kunt opvrolijken - ga naar een concert van je favoriete band, bestel een abonnement op attracties als cadeau, bezoek een schoonheidssalon, enz.

Stap 3

Er is geen behoefte om gasten te amuseren die zonder waarschuwing kwamen feliciteren - wend u tot de diensten van animators, clowns, goochelaars, enz. Professionals zullen niet alleen de gasten aan het lachen maken, maar ze zullen ook de breedste glimlach op je gezicht toveren.

Stap 4

Stuur een sms met je eigen felicitaties en de volgorde van je favoriete nummer naar de radiozender in het programma "Op jouw verzoek". De DJ zal het hele land feliciteren en je wordt niet alleen herkend door je naaste kring, maar ook door alle luisteraars van dit radiostation.

Aanbevolen: