Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor De Nieuwjaarsvakantie
Video: online woordenboek 2024, Mei
Anonim

Gedachten over de naderende nieuwjaarsvakantie zijn verkwikkend. Maar de feestdagen gaan voorbij en terwijl ze zich klaarmaken voor hun werk op de eerste dag na de vakantie, beginnen velen spijt te krijgen van de tijd die ze hebben besteed aan het eten van salades voor de tv. Om de nieuwjaarsvakantie op zijn minst onvergetelijk te maken, kun je ze in twee scenario's doorbrengen, ontworpen voor 10 dagen.

Hoe organiseer je een feestelijk programma voor de nieuwjaarsvakantie
Hoe organiseer je een feestelijk programma voor de nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Bepaal vooraf een vakantieprogramma op basis van uw voorkeur voor actieve of passieve vakantie. Op basis hiervan activiteiten plannen.

Stap 2

Kies een actief tijdverdrijf als je veel nieuwe ervaringen en een verandering van omgeving nodig hebt. Ga op 1 januari op bezoek bij vrienden, familie of kennissen. Om ervoor te zorgen dat het bezoek niet saai wordt en niet weer een feest wordt, verkleed je als sneeuwmeisje of kerstman. Bedenk voor elk een aparte felicitatie. Regel op 2 januari een herindeling in het interieur, je kunt een landelijke keuken regelen of meubels in huis regelen volgens Feng Shui. Als je geluk en rijkdom wilt in het nieuwe jaar - hang rode linten geregen in munten met gaten rond het huis, vrede in het gezin - plaats overal trouwfoto's, als je wilt trouwen - hang een foto met pioenrozen bij de ingang van de slaapkamer of zet verse bloemen.

Stap 3

Bied je geliefde man op 3 januari aan om een Wish Fulfillment Day te regelen. Voor de lunch geeft hij je een Thaise massage, leidt je naar het planetarium, leert de Weense wals. Na de lunch verkleed je je als verpleegster, leer je tafelhockey spelen, ga je met hem naar een sportbar. De dag bespreken in een café onder het genot van een kop warme chocolademelk.

Stap 4

Laten we bijvoorbeeld gaan ijsvissen op 4 januari. Je kunt een team van vrienden samenstellen, het zal leuker zijn. Combineer op 5 januari zaken met plezier, bezoek een manege of een crèche voor dakloze dieren, een dolfinarium. U kunt een kattententoonstelling bezoeken, een dierentuin. Organiseer op 6 januari een leerzame dag. Veel fitnessclubs bieden tijdens de nieuwjaarsvakantie gratis proefsessies aan. Zoek op internet waar u in geïnteresseerd bent: cursussen van bloemisten, sommeliers, zwaardzwaluwen, enz. Nodig een vriend(in) uit voor een cursus Italiaanse keuken, een professional kookt bijvoorbeeld tiramisu, risotto, carpaccio met je… Je kunt het samen eten.

Stap 5

Breng kerst door met oude vrienden, dek een retro tafel of organiseer gewoon een groot feest met feestelijke kalkoen en salades. Je kunt je klasgenoten uitnodigen, samen een vertoning van de afstudeertape regelen en vervolgens door de stad gaan naar gedenkwaardige plekken.

Stap 6

Buiten de stad frisse lucht inademen. Organiseer van tevoren excursies, sommige vakantiebedrijven bieden arrensleetochten met klokken en stops bij oude landgoederen. 9 januari kan in een sportieve stijl worden doorgebracht. Rij met autosleeën, ATV's, ga alpineskiën, schaatsen. Skiën met 18 km/u verbrandt 600 calorieën. Zwemmen met 50 meter per minuut - 500 calorieën.

Stap 7

Breng 10 januari cultureel door. Ga naar de bioscoop, theater. U kunt tentoonstellingen bezoeken of een rondleiding krijgen door het poppenmuseum.

Stap 8

Door een passief tijdverdrijf te kiezen, kan 1 januari worden uitgeroepen tot beddag. Je hoeft alleen maar op te staan om te eten, een laptop mee naar bed te nemen, een speler, een boek en tv-afstandsbedieningen. Strek je uit, haal diep adem en adem 5 keer uit, knipper 50 keer, bal je vuisten 5 keer en ontspan ze, voer soortgelijke gymnastiek 10 keer per dag uit.

Stap 9

Ontdek vooraf de openingstijden van de dichtstbijzijnde sauna of bad, vul op 2 januari scrubs, shampoos, maskers in, neem een vriend mee. Als je thuis wilt blijven, neem dan een contrastdouche, pakking, manicure, pedicure. Op 3 januari kun je knutselen, bijvoorbeeld breien, kralen maken, enz. Op 4 en 5 januari kun je wandel- en koffiedagen maken. Kleed je warm en voor een wandeling. Neem je camera mee en maak foto's van de winterse natuur of gewoon kinderen die een sneeuwpop maken. Geef 's avonds een baristo-feestje. Nodig je vrienden uit en nodig ze uit om recepten te bedenken voor het zetten van koffie; tijdens ontspannen gesprekken komt een geurig drankje goed van pas.

Stap 10

Zorg dat je positief bent op kerstavond. Download vakantiefilms en kijk ze de hele dag. Gedurende deze tijd kunt u salades snijden, thee drinken of knutselen. Op 7 januari kun je de toekomst voorspellen. Kerstwaarzeggerij wordt als de meest waarheidsgetrouwe beschouwd. Schrijf bijvoorbeeld een paar wensen op, stop ze onder je kussen en trek ze er dan weer uit. De eerste drie zullen uitkomen. Doe een wens en roep de kat, als hij de drempel overgaat met zijn linkerpoot - zal de wens uitkomen, met de rechter - nee. Er zijn veel waarzeggerij, je kunt er bijvoorbeeld over leren van internet.

Stap 11

Besteed 8 en 9 januari aan het lezen van boeken, wikkel jezelf in een deken, maak glühwein of warme thee. Je kunt het lezen over de hele vakantie strekken, bijvoorbeeld 50 pagina's per dag lezen. En op 10 januari kun je in bed doorbrengen met je geliefde.

Aanbevolen: