Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ulyanovsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ulyanovsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ulyanovsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ulyanovsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ulyanovsk
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Mei
Anonim

"De egel droeg de boom alleen," yo "werd uitgevonden door Karamzin." Dit komische gedicht uit het nieuwjaarsalfabet is direct gerelateerd aan Ulyanovsk. Hier vind je immers een monument voor N. M. Karamzin, een inwoner van deze plaatsen, en een monument voor de letter "E", en een kerstboom. Bovendien is het zeer ongebruikelijk, interetnisch. Ulyanovsk is tenslotte een multinationale stad en hier kun je het nieuwe jaar op speciale schaal vieren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Ulyanovsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Ulyanovsk

instructies:

Stap 1

Bezoek de opening van de internationale kerstboom, de belangrijkste kerstboom van de stad Ulyanovsk, geïnstalleerd op het Lenin-plein. Bewonder de ijssculpturen, glijd over de glijbanen, koop vakantiesouvenirs, handwerk en snoep op de kermis. Wees verbaasd dat de stedelingen niet door één, maar door verschillende kerstmannen worden gefeliciteerd die verschillende culturen vertegenwoordigen.

Stap 2

Je kunt het nieuwe jaar ook vieren op het Leninplein. Zodra de schemering over de stad valt, begint een betoverend amusementsprogramma met de deelname van folkloristische groepen en muziekgroepen. Om niet te bevriezen in afwachting van de toespraak van de president, die op een groot scherm te zien is, en vuurwerk, huur schaatsen en maak een paar cirkels op de ijsbaan. Het bevindt zich hier op het plein. In totaal zijn er tijdens de wintermaanden meer dan honderd ijsbanen in Ulyanovsk. Dus als je nog een keer wilt rijden, kan dat in elk microdistrict van de stad.

Stap 3

Als u van plan bent om op vakantie met de trein de stad uit te gaan, wacht u ook hier een verrassing. Gelukkig nieuwjaar en vrolijk kerstfeest De kerstman en Snegurochka feliciteren je, je kunt deelnemen aan quizzen en wedstrijden en een lief cadeau ontvangen. Je zult ook een "stuk" bos in de stad vinden - in het park "Vinnovskaya Roshcha", waar je ski's kunt nemen en, zonder bang te zijn voor een klif (dezelfde uit de roman van I. A. traditionele nieuwjaarsraces.

Stap 4

Neem je kinderen mee naar het theater. Vrolijke uitvoeringen, wedstrijden en concerten wachten op hen in het Ulyanovsk Drama Theater, het Poppentheater en het Nebolsoy Theater voor Jonge Toeschouwers. U kunt vertrouwd raken met de volledige lijst met feestelijke evenementen, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen op de website van het Ministerie van Kunst en Cultuurbeleid van de regio Ulyanovsk:

Stap 5

Als je het nieuwe jaar wilt vieren in een van de restaurants, cafés, clubs of uitgaanscentra van Ulyanovsk, ga dan naar de website https://www.ulyanovskmenu.ru en kies een instelling die je leuk vindt. Daar vind je ook het nieuwjaarsprogramma van alle bioscopen van de stad (en dat zijn er meer dan een dozijn).

Stap 6

Bewonder de winter Ulyanovsk vanaf het hoogste punt van de stad - vanaf de bovenste verdieping van het Venets Hotel. Oude adellijke herenhuizen, eeuwenlang bevroren, worden intelligent gecombineerd met gestileerde gebouwen en moderne gebouwen. Trams die vrolijk op en neer rijden, koepels van gerestaureerde kerken, bruggen over de Wolga die naar de Nieuwe Stad leiden. En de grote Russische rivier, die in slaap viel onder zijn ijssneeuwdek van immense afmetingen.

Aanbevolen: