Hoe Ski's Te Kiezen?

Hoe Ski's Te Kiezen?
Hoe Ski's Te Kiezen?
Anonim

Voor een beginnende skiër is de keuze van uitrusting - ski's en schoenen - geen gemakkelijke taak in een moderne markt die verzadigd is met producten. Voor de productie van moderne ski's worden de nieuwste ontwikkelingen en materialen gebruikt, en hun kosten zijn vrij hoog, dus de afpersing moet op verantwoorde wijze worden genomen.

Hoe ski's te kiezen?
Hoe ski's te kiezen?

Afhankelijk van de hardheidsgraad worden ski's onderverdeeld in zacht, medium en hard. Daarnaast zijn er gespecialiseerde ski's voor verschillende soorten trails en sporten. Als je een beginner bent en de basis van de technologie nog niet onder de knie hebt, raden we je aan om zachte ski's te kiezen die je helpen beter vast te houden in bochten. Je kunt ze zowel op zachte sneeuw als op maagdelijke grond rijden. Bij hoge bochtsnelheden kunnen deze ski's een beetje versleten zijn en zijn ze oncomfortabel op heuvelachtige paden en op ijs.

Medium ski's zijn veelzijdig en geschikt voor atleten van alle niveaus. Het is moeilijker om de basistechnieken van het skiën onder de knie te krijgen, maar ze zijn onvervangbaar op elke helling. Als je van snelle afdalingen en slalom met bijna geen bochten houdt, raden we je aan om harde ski's te kiezen. Maar om er een scherpe bocht in te maken, moet je er alles aan doen. Als je het type wintervakantie hebt gekozen en een land hebt gekozen waar je gaat skiën, dan kun je gespecialiseerde ski's kopen om te carven.

Met name de berghellingen in landen als Slowakije, Bulgarije, Frankrijk, Oostenrijk, Italië lenen zich uitstekend voor deze stijl van skiën, die in Europa steeds populairder wordt.

Waarin verschillen carvingski's van gewone ski's? Ze hebben een smallere taille, waardoor de draaimanoeuvre strak is en sommige fouten die gemaakt worden bij het skaten onzichtbaar worden.

Dergelijke ski's verschillen ook in prijs: ze zijn veel duurder dan rechte ski's.

Naar voorwaarden.

Een even belangrijk onderdeel van ski-uitrusting, samen met ski's, zijn skischoenen. Niet voor niets zeggen ze dat je met goede skischoenen zelfs van slechte kwaliteit kunt skiën. Het is de juiste selectie van laarzen die uw garantie is tegen blessures en u een aangename, gemakkelijke rit zal bezorgen. Het binnenste deel van de laars is gemaakt van isolatie. De buitenste is van plastic, het houdt het been vast en beschermt het tegen verwondingen.

Laarzen kunnen stevig of afneembaar zijn. Deze laatste zijn handiger om aan te trekken en het binnenste deel kan indien nodig worden verwijderd om te drogen. Het is noodzakelijk om de laarzen aan te passen aan uw lengte en vorm.

Aanbevolen: