Hoe Een Boom Kiezen: Kunstbomen Vs. Levend

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boom Kiezen: Kunstbomen Vs. Levend
Hoe Een Boom Kiezen: Kunstbomen Vs. Levend

Video: Hoe Een Boom Kiezen: Kunstbomen Vs. Levend

Video: Hoe Een Boom Kiezen: Kunstbomen Vs. Levend
Video: Horizontale wortelstokdruif 100% wortelstekken 2024, April
Anonim

Geen enkel nieuwjaar is compleet zonder een kerstboom. Ze werd een van de onmisbare attributen van deze magische vakantie. Op oudejaarsavond kunt u een levende bosschoonheid of de kunstmatige vervanging ervan kopen.

Hoe een boom kiezen: kunstbomen vs. levend
Hoe een boom kiezen: kunstbomen vs. levend

instructies:

Stap 1

Kies een levende boom als geur belangrijk voor je is. Wat is te vergelijken met de geur van een vers gekapte kerstboom? Dus de nadering van de vakantie wordt gevoeld en de nieuwjaarsstemming verschijnt. Een kunstboom kan niet opscheppen over een geur en in het ergste geval verspreidt hij volledig een onaangename synthetische geur. Maar ook hier is een uitweg: je kunt speciale smaken kopen. Natuurlijk zullen ze de geur van levende spar niet vervangen.

Stap 2

Kies voor een kunstboom als je niet te lang aan de boom wilt hangen. Een levende kerstboom is vrij moeilijk te verzorgen. Ze heeft water en bevestiging nodig. Je kunt het op een speciale standaard zetten, dan zijn er geen grote problemen, maar de gevallen naalden moeten constant worden verwijderd. Kunstsparren brengen geen ongemak met zich mee, het moet alleen worden verzameld en gedemonteerd wanneer de tijd daar is.

Stap 3

Als u kiest voor een levende spar, brengt u met de nieuwjaarsboom geen schadelijke stoffen naar uw appartement. Hetzelfde kan niet gezegd worden van kunstkerstbomen, vooral niet die welke in China zijn geproduceerd.

Stap 4

Let bij het kiezen van een boom op naalden. En dit geldt voor zowel levende als kunstmatige bosschoonheden. Een echte boom hoort groene naalden te hebben. Als ze zelfs maar een beetje gelig zijn, sla dan de aankoop over. Dit geeft aan dat de boom snel zal afbrokkelen en u niet zal verrassen met zijn uiterlijk.

Stap 5

Kunstkerstboom naalden kunnen op verschillende manieren gemaakt worden. Nu worden de meest voorkomende naalden uit PVC-folie gesneden en uit plastic gegoten. De laatste zijn duurder omdat het productieproces ervan is veel gecompliceerder in vergelijking met PVC-producten.

Stap 6

Streef geen winst na. Soms is het beter om te veel te betalen en er zeker van te zijn dat u de eigenaar bent geworden van een echt hoogwaardige kerstboom. Als je geld wilt besparen, koop dan een kunstkerstboom: als je eenmaal iets meer hebt betaald dan voor een levende boom, kun je de aanschaf van dit nieuwjaarsattribuut een hele tijd vergeten.

Aanbevolen: