Van Welke Geschenken Moet Je Afzien?

Inhoudsopgave:

Van Welke Geschenken Moet Je Afzien?
Van Welke Geschenken Moet Je Afzien?

Video: Van Welke Geschenken Moet Je Afzien?

Video: Van Welke Geschenken Moet Je Afzien?
Video: ALLES KOPEN WAT MIJN NICHTJE VAN 4 JAAR AANRAAKT! *Challenge* 2024, Mei
Anonim

Vaak geven we geschenken vanuit een zuiver hart, we proberen een persoon te plezieren, maar helaas slagen we daar niet altijd in. Tegenwoordig zijn er nogal wat bijgelovige mensen - mensen die niet zomaar om een teken, gebeurtenis of fenomeen heen kunnen. Dit betekent dat het geschenk moet passen bij het feest.

Van welke geschenken moet je afzien?
Van welke geschenken moet je afzien?

instructies:

Stap 1

Geld is het meest voorkomende geschenk, het is handig, snel en vooral, het kan nooit kwaad. Maar geld is geld, en een geschenk is een geschenk. Denk goed na, want het ding dat je nodig hebt, zal veel aangenamer zijn dan het bedrag op een ansichtkaart, en het is gebruikelijk om geld te geven voor bruiloften wanneer de pasgetrouwden ze meer dan ooit nodig hebben. En als u toch gaat geven, probeer het dan discreet te doen en maak geen reclame voor het bedrag.

Stap 2

Laat cosmetica en sieraden achter voor vrouwen. Het komt zelden voor dat een man de juiste cosmetica voor zijn vrouw kan kiezen. U kunt proberen een verkoper te raadplegen, maar zelfs in dit geval is het onwaarschijnlijk dat u precies vindt wat u nodig heeft, omdat elke persoon zijn eigen speciale huideigenschappen en gezichtsstructuur heeft. Als je toch besluit om je op een dergelijk geschenk te concentreren, kun je het beter aan je dame vragen, zij weet precies wat ze nodig heeft.

Stap 3

Overweeg intieme geschenken, ze mogen alleen door een geliefde worden gegeven, tk. kent de smaak van zijn helft beter. Als dit een meer diepgaand geschenk is, zoals bijvoorbeeld ondergoed, dan moet je hier een mooie kiezen, terwijl de maat niet erg belangrijk is, het belangrijkste is dat het volgens de intieme overtuigingen van je voor de helft.

Stap 4

Huisdieren. Dergelijke geschenken moeten over het algemeen uit je hoofd worden gegooid, als je geen dier aan een kind geeft. Een dier is leuk, plezier voor kinderen, en voor volwassenen is het naast het bovenstaande ook nog eens een extra bron van overlast. Dieren moeten worden gecontroleerd, verzorgd, gevoerd, getraind en niet iedereen heeft hier tijd voor.

Stap 5

Bloemen. Ze moeten altijd in uw handen zijn, vooral als u naar een vrouw gaat. Hun aantal doet er niet toe, maar vergeet niet dat er maar een oneven aantal bloemen mag zijn, want zelfs alleen voor begrafenissen.

Stap 6

Taarten en zoetigheden zijn geen cadeau, maar meer een cadeau voor een leraar of dokter. In geen geval mogen mannen zulke geschenken maken, tenzij het een op maat gemaakt zoetwarenproduct is. Maar alcohol is een zeer goede optie, maar het moet van hoge kwaliteit, duur en aangenaam van smaak zijn, bijvoorbeeld cognac of collectiewijn met tien jaar rijping.

Aanbevolen: