Welke Geschenken Zijn Relevant In

Welke Geschenken Zijn Relevant In
Welke Geschenken Zijn Relevant In

Video: Welke Geschenken Zijn Relevant In

Video: Welke Geschenken Zijn Relevant In
Video: Raadsvergadering 11 juni 2018 2024, April
Anonim

Iedereen behandelt de ontvangen geschenken anders: sommigen ontvangen liever iets interessants en nuttigs, anderen zullen blij zijn met een helder en klein sieraad, en iemand geeft er niet om wat ze hem geven, het belangrijkste is dat ze opletten. Hoe maak je geen fout met een geschenk en alsjeblieft?

Welke geschenken zijn relevant in 2018
Welke geschenken zijn relevant in 2018

Een geliefde man (bruidegom, vriend, echtgenoot) heeft een geschenk nodig dat hem niet alleen zal intrigeren, maar ook van pas zal komen in het dagelijks leven. Om het doel niet te missen bij het kiezen van een cadeau voor je geliefde, moet je vertrouwen op zijn hobby's. Als uw man bijvoorbeeld een rockfan is, geef hem dan een kaartje voor een concert van uw favoriete band. Nou ja, of in ieder geval degene waar hij al lang van had gedroomd. Zelfs als de muzikanten in een ander gebied optreden, is het een goed excuus om een reisje voor jullie tweeën te regelen en samen plezier te hebben. Dit brengt de relatie heel dichtbij en verfrist - de perfecte start van het nieuwe jaar. Als de man dol is op vissen, geef hem dan wat visgerei. Het beste van alles is wat hij zelf al heel lang wilde kopen. Geef een man geen triviale dingen als een cologne (eau de toilette), een stropdas of een overhemd, hij heeft zeker al een hoop van deze rotzooi gekregen van zijn collega's op het werk.

Met cadeaus voor vrouwen zijn de dingen een beetje anders en zelfs eenvoudiger. Je kunt je geliefde behagen met elk sieraad of designerondergoed (maar alleen als je heel dicht bij haar bent, want zo'n geschenk is intiem). Om uw vrouw in het wildste genot te brengen, schenkt u haar een bontjas als nieuwjaarsgeschenk. Meisjes zullen een parfum ook niet weigeren, vooral niet als ze het originele parfum geven, dat in beperkte hoeveelheden is uitgebracht. Geef een meisje (vrouw, bruid) geen servies - dit is genoeg voor haar in het dagelijks leven boven het dak. En voor het nieuwe jaar had ze alle tijd om te "dansen" met pannen en potten!

Maar je kunt moeder feliciteren met een cadeau in de vorm van een set goede potten of in de vorm van kleine consumentenelektronica, want vrouwen van haar leeftijd gaan nauwelijks naar concerten, fitness en dragen dure bontjassen en sieraden (hoewel dit ook gebeurt). Je kunt je moeder een plezier doen met een spa of massagesalon, zodat ze kan ontspannen en genieten. Geef haar niets dat haar aan haar leeftijd herinnert. Geen dure medicijnen of vitamines, durf niet eens aan een bloeddrukmeter of een inhalator te denken - dit zal haar er alleen maar aan herinneren dat ze oud en zwak wordt. Ja, deze dingen zijn erg handig, maar ze passen op geen enkele manier in de kolom "geschenk".

Het is veel gemakkelijker om kinderen op vakantie te plezieren dan volwassenen, omdat ze elke oudejaarsavond wachten op een wonder en een heldere vakantie. Bezorg kinderen een magische oudejaarsavond met hun favoriete stripfiguren of sprookjesfiguren. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel bureaus die kinderfeestjes organiseren, waarbij je een animator in een pak naar keuze kunt inhuren. Voor een meisje, een kleine rugzak met de afbeelding van de Winx-fee of de Monster High-pop, is Bratz een goed cadeau. Jongens zullen blij zijn met speelgoed van hun favoriete held (Spider-Man, Teenage Mutant Ninja Turtles, Superman), of een T-shirt met het logo van hun favoriete Marvel-held. U hoeft hier geen problemen mee te hebben, want u weet waar uw kinderen dol op zijn. Geef kinderen geen gewone kleding, daar houden ze niet van. Denk aan jezelf als kleintjes: hoe leuk was het om iets fleurigs en interessants cadeau te krijgen, en niet iets waarvoor we de hele dag door de winkels en markten werden gesleept. Vergeet ook schoolbenodigdheden als een geschenk, herinner kinderen niet aan school tijdens de vakantie.

Aanbevolen: