Hoe Lang Kan Een Boom In Een Appartement Staan?

Inhoudsopgave:

Hoe Lang Kan Een Boom In Een Appartement Staan?
Hoe Lang Kan Een Boom In Een Appartement Staan?

Video: Hoe Lang Kan Een Boom In Een Appartement Staan?

Video: Hoe Lang Kan Een Boom In Een Appartement Staan?
Video: NAAR DE PAARDEN-ZWEMLES 🦄💦 || JILL HUIJBREGTS || 2024, April
Anonim

Nieuwjaar heeft zijn eigen smaak. Voor sommigen wordt deze vakantie geassocieerd met de geur van mandarijnen, voor anderen - vers gebakken goederen met kaneel of gember, en voor anderen - kerstbomen. Voor de meeste mensen combineert de geur van het nieuwe jaar echter alle bovengenoemde geuren, daarom barsten fruitvazen in veel huizen aan de vooravond van de vakantie met een overvloed aan citrusvruchten, snoepkommen - peperkoek en de belangrijkste decoratie van het appartement is een groene schoonheid - spar.

Hoe lang kan een boom in een appartement staan?
Hoe lang kan een boom in een appartement staan?

Een natuurlijke boom is een echte kerstversiering, want alleen een levende boom kan zo'n opwindend aroma uitstralen. Ja, kunstmatige sparren kunnen een kamer versieren, maar helaas is het onmogelijk om er een aangenaam sparrenaroma van te krijgen, zelfs niet door de boom te besproeien met allerlei essentiële oliën en geuren. Daarom installeren degenen voor wie het belangrijk is om de geur van sparren in het nieuwe jaar te voelen, een levende boom in het appartement / huis. Er zijn veel voordelen van natuurlijke sparren, maar er is ook een belangrijk nadeel: een gekapte groene schoonheid staat misschien niet lang in de warmte, maar hoeveel hangt af van de methode van installatie en onderhoud ervan.

Om ervoor te zorgen dat de boom lang in het appartement blijft staan en niet afbrokkelt, is het belangrijk om de groene schoonheid correct te installeren en ervoor te zorgen gedurende de hele periode dat de boom in huis is.

Ten eerste, voordat u de spar installeert, is het noodzakelijk om de stamsnede bij te werken.

Ten tweede moet de boom zelf in een bak met water worden geplaatst (in plaats van water kunt u voedingsoplossingen gebruiken op basis van citroenzuur, suiker, aspirine, enz.), Of nat zand.

Ten derde moeten de onderste takken worden afgesneden (om de stam 20 centimeter van de stamsnede te verwijderen).

Ten vierde, om ervoor te zorgen dat de spar langer staat en niet afbrokkelt, moet de luchtvochtigheid in de kamer ten minste 75% worden gehouden. Hoe je dat doet? Installeer in extreme gevallen een luchtbevochtiger in de kamer - spuit de boom en bloemen in de kamer gewoon meerdere keren per dag met schoon water met behulp van een spuitfles.

Beeld
Beeld

Hoe lang kan een levende boom in een appartement staan?

Hoe lang een spar in een appartement kan staan, hangt over het algemeen voor een groot deel af van de zorg voor een gekapte boom. Doe je helemaal niets, maar zet je de spar gewoon op een speciale standaard, dan droogt hij binnen twee weken volledig uit en verkruimelt hij. Als u alle hierboven beschreven regels volgt, kunt u de levensduur van de nieuwjaarsdecoratie verdubbelen.

Aanbevolen: