Wat Wens Je De Pasgetrouwden?

Inhoudsopgave:

Wat Wens Je De Pasgetrouwden?
Wat Wens Je De Pasgetrouwden?

Video: Wat Wens Je De Pasgetrouwden?

Video: Wat Wens Je De Pasgetrouwden?
Video: Wat wens je het paar voor de toekomst 2024, Mei
Anonim

De trouwdag is een heldere gebeurtenis in het leven van niet alleen de bruid en bruidegom, maar ook de gasten. De uitgenodigde vrienden en familieleden creëren in veel opzichten de sfeer van de vakantie. Daarom is het niet alleen belangrijk om het juiste cadeau te kiezen, maar ook om de juiste woorden voor felicitaties te kiezen. Het gebeurt dat het voor een persoon moeilijk is om wensen te doen, en in de regel begint hij verlegen te worden en vergeet hij gewoon dat men in principe de jongeren kan wensen.

Wat wens je de pasgetrouwden?
Wat wens je de pasgetrouwden?

Noodzakelijk

Een wensenboek, een computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u aangeven hoe dierbaar het bruidspaar u is. Als u bijvoorbeeld te gast bent van de kant van de bruidegom, moet u niet alleen contact met hem opnemen: op de dag van de bruiloft zijn zowel de bruidegom als de bruid één geheel. Zeg dat je blij bent met deze verbintenis, want op het eerste gezicht kun je zien dat de pasgetrouwden twee helften van één geheel zijn.

Stap 2

Wens de jongeren meer dan alleen geluk, liefde en gezondheid. In de regel zal elke gast dit vermelden, en als je felicitatie alleen op deze wens is gebaseerd, loop je het risico gewoon niet herinnerd te worden door de jongeren. Gebruik vergelijkingen. Wens bijvoorbeeld geluk, dat wordt beschreven in sprookjes, sterke liefde, zoals graniet, gezondheid, zoals alle gasten bij elkaar.

Stap 3

Om je niet te beperken tot standaard felicitaties, kun je je een grappig verhaal herinneren dat je verbindt met pasgetrouwden. Trek het er gewoon niet uit: beknoptheid is het zusje van talent. Als je een creatief persoon bent en een gedicht schrijven geen probleem voor je is, probeer dan een levensverhaal in verzen te presenteren. Dit zal de jeugd zeker onthouden!

Stap 4

Denk aan de fragmenten uit de films, toen voor het altaar de pasgetrouwden elkaar zweren van trouw, begrip, beloven om samen te zijn in verdriet en in vreugde, en op dezelfde dag te sterven. Wens de bruid en bruidegom hetzelfde!

Stap 5

Geef aan dat de trouwdag een nieuwe fase is in het leven van jongeren. Wens hen niet alleen een lang gezinsleven, maar ook het creëren van nieuwe tradities voor zichzelf. Vergeet kinderen niet: wens zowel een jongen als een meisje.

Stap 6

Wens de bruid en bruidegom passie. Zoals u weet, heeft het de neiging om na verloop van tijd te vervagen. Laat hun leven altijd vol wederzijdse aantrekkingskracht zijn. Dit is immers een garantie voor een sterke en emotionele, in prettige zin, relatie.

Stap 7

Geld is een belangrijk onderdeel in de inrichting van het dagelijks leven, en zelfs in principe naast elkaar bestaan. Wens rijkdom en welvaart. Met een lieverd is er natuurlijk het paradijs in de hut, maar als er overvloed in de hut is, dan kunnen veel problemen die op basis hiervan ontstaan, worden vermeden. Wens de jongeren verstandig te besteden: laat het geld gaan naar gedeelde ervaringen die bijvoorbeeld op reis kunnen worden opgedaan.

Stap 8

Let op de vreugde en het geluk in de ogen van de jongeren. Aangezien ze met zulke emoties samen een leven aangaan, laat ze zo leven tot het einde van hun dagen. Het is nog beter als u wilt dat alle gasten levenslang dezelfde warmte hebben. Maak er een feest van voor alle aanwezigen!

Aanbevolen: