Wat Geven De Pasgetrouwden Op Hun Trouwdag?

Inhoudsopgave:

Wat Geven De Pasgetrouwden Op Hun Trouwdag?
Wat Geven De Pasgetrouwden Op Hun Trouwdag?

Video: Wat Geven De Pasgetrouwden Op Hun Trouwdag?

Video: Wat Geven De Pasgetrouwden Op Hun Trouwdag?
Video: Trouwen in Amersfoort | Marien u0026 Jorieke - 11 september 2020 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een belangrijke en plechtige gebeurtenis die symbool staat voor de langverwachte, juridische verbintenis, de opkomst van een nieuw gezin. En een jong gezin, dat net een samenleven en een gemeenschappelijk leven begint, heeft, zoals je weet, veel nodig.

Wat geven de pasgetrouwden op hun trouwdag?
Wat geven de pasgetrouwden op hun trouwdag?

Cadeaus voor thuis

De eenvoudigste en meest juiste beslissing ten gunste van wat de pasgetrouwden precies voor de bruiloft moeten geven, zal worden genomen als je ze zelf kunt vragen. De meeste stellen reageren in dergelijke gevallen echter pragmatisch en voorspelbaar dat ze nu geld nodig hebben. Maar zoals de ervaring leert, gaat het geld dat wordt geschonken voor een bruiloft meestal naar het afbetalen van schulden die een jong gezin heeft gekregen bij het organiseren van hun plechtige evenement en vakantie. Maar goede vrienden en familieleden willen iets onthouden en nuttigs in het huishouden.

Er zijn veel mogelijkheden voor handige cadeaus. Je kunt jongeren bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag een attest geven bij een bouwmarkt, waar ze kunnen halen wat ze nodig hebben en belangrijker is. In dergelijke gevallen is het gevaarlijk om alleen een geschenk te kiezen, omdat je kunt geven wat het paar al heeft als ze vóór de bruiloft samenwoonden, of je kunt in een reeks familieleden passen met vergelijkbare geschenken.

Ondanks de alomtegenwoordigheid van presentaties, zijn kussens en beddengoed altijd relevante geschenken. Deze ogenschijnlijk simpele kleine dingen ontbreken altijd wanneer gasten arriveren of een grote wasbeurt wordt gestart.

Bovendien verslijten ze snel, dus de pasgetrouwden zullen niet lang in de schappen liggen.

Als je precies weet welke van de gasten bepaalde geschenken zal geven, kun je iets kiezen dat geen van de familieleden heeft gekocht. Dit geldt voor huishoudelijke apparaten zoals een multicooker, magnetron, snelkookpan, citruspers, keukenmachine, koffiezetapparaat, steamer, koffiemolen, etc. Maar zulke dingen kunnen alleen worden gegeven als je zeker weet dat de pasgetrouwden dit of dat apparaat nog niet hebben.

In het geval van een match kunnen ze deze natuurlijk aan iemand anders overdragen, maar waarschijnlijk wil je dat het cadeau een herinnering wordt.

Cadeaus voor de ziel

In de regel duiken jonge mensen na de bruiloft halsoverkop in de inrichting van hun leven en vergeten ze de eenvoudige en zo noodzakelijke romantiek die ze hadden tijdens de periode van vergaderingen en dates. Als zorgzame gast kunt u een romantisch cadeau voor een jong stel bereiden. Bijvoorbeeld een fotoboek met foto's verzameld tijdens hun kennismaking voor de bruiloft - van gezamenlijke feesten, verjaardagen, enz. Als je wat meer memorabele en dure dingen van het bruidspaar krijgt (notities, brieven, bioscoopkaartjes), kun je ze ook in je fotoalbum plakken. Ze zullen zoiets met plezier en heimwee naar lange avonden terugkijken.

Je kunt ook een paar kaartjes voor een concert geven (touringgroepen plannen hun schema enkele maanden van tevoren, dus kaartjes kunnen van tevoren worden gekocht), een certificaat voor cosmetische diensten (bijvoorbeeld massage) voor twee of een uitnodiging voor een paard rijden. Het jonge stel zal je zeker bedanken voor zulke originele cadeaus en hun leuke weekend en heldere emoties.

Aanbevolen: