Hoe Krijg Je Een Verjaardagsuitnodiging

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Verjaardagsuitnodiging
Hoe Krijg Je Een Verjaardagsuitnodiging

Video: Hoe Krijg Je Een Verjaardagsuitnodiging

Video: Hoe Krijg Je Een Verjaardagsuitnodiging
Video: HOW TO: HET MAKEN VAN EEN VERJAARDAGSKAART | LOW BUDGET 2024, April
Anonim

Een verjaardag is een vreugdevolle gebeurtenis, maar tegelijkertijd is het banaal … Hoe kun je het vrolijker en minder banaal maken? Hoe begint de verjaardag van uw gasten? Uiteraard met een uitnodiging. Dit is de eerste stap naar jullie speciale dag.

Hoe krijg je een verjaardagsuitnodiging
Hoe krijg je een verjaardagsuitnodiging

instructies:

Stap 1

De meest traditionele, schijnbaar niets nieuws, veelbelovende manier is een gewone papieren ansichtkaart. Natuurlijk kunnen ansichtkaarten in een winkel worden gekocht, vooral omdat het assortiment zodanig is dat het enige probleem kiezen is. Maar zelfs hier kun je wat creativiteit tonen in het denken en kopen voor elk individu, voor een vriend - met de juiste inscriptie, voor een broer - ook … dan, in zoveel - hier! Aanwezigheid is vereist."

Stap 2

Als je gasten uitnodigt voor de verjaardag van een heel jonge jarige, wordt de ansichtkaart met succes vervangen door een klein fotoportret van de held van de gelegenheid, alleen de tekst op de achterkant is beter om met een viltstift te schrijven, zodat niet op de markering op het papier drukken. Of laat het kind zijn 'handtekening' op de ansichtkaart achterlaten in de vorm van een handafdruk die is ingesmeerd met waterverf of kinderverf. Zorg ervoor dat de familieleden die zo'n uitnodiging hebben gekregen, deze zeker zullen houden en de jarige graag vele jaren later zullen laten zien.

Stap 3

Als de jarige groot genoeg is om op zijn eigen gasten te wachten, maar te klein om persoonlijk uitnodigingen op te stellen, moet je hem daarbij helpen. Voor jongere gasten is natuurlijk toestemming van de ouders nodig. Maar nadat ze een beeldje van een dier of vis hebben ontvangen, uit gekleurd karton gesneden en afgewerkt met een viltstift, versierd met een strik gemaakt van een smal lint, zullen ze zeker proberen deze toestemming te krijgen. En u, van uw kant, kunt korte informatie voor ouders schrijven: wanneer, waar, telefoonnummer, enz.

Stap 4

Als je de uitnodiging persoonlijk kunt overhandigen, gebruik dan opties zoals tekst geschreven in een marker op een ballon (lastig, maar grappig), of geef de uitnodiging uit als toegangsbewijs voor de club (hier heb je een thuisprinter en een weinig fantasie of printservice), of, als er meerdere genodigden op één plek te vinden zijn (bijvoorbeeld in een klaslokaal, studentengroep of kantoor), breng daar een fruitmand mee. Wikkel elk van hen in een helder vel met een uitnodiging, de tekst moet universeel zijn voor iedereen.

Stap 5

Het belangrijkste is om te proberen de uitnodiging te laten passen bij de stijl van het verwachte feest, aangenaam te zijn versierd en specifieke informatie te hebben. En laat uw fantasie geen grenzen kennen.

Aanbevolen: