Hoe Krijg Je Een Gratis Rondleiding Door De Metro Van Moskou

Hoe Krijg Je Een Gratis Rondleiding Door De Metro Van Moskou
Hoe Krijg Je Een Gratis Rondleiding Door De Metro Van Moskou

Video: Hoe Krijg Je Een Gratis Rondleiding Door De Metro Van Moskou

Video: Hoe Krijg Je Een Gratis Rondleiding Door De Metro Van Moskou
Video: Moscow Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

De metro van Moskou is een van de mooiste ter wereld. Veel elementen van het architecturale en artistieke ontwerp van de stations zijn echte kunstwerken. Een paar dagen geleden kregen passagiers van de metro van Moskou de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis ervan.

Hoe krijg je een gratis rondleiding door de metro van Moskou
Hoe krijg je een gratis rondleiding door de metro van Moskou

Veel musea kunnen jaloers zijn op de schoonheden van de metro van Moskou. De miljoenen passagiers die elk jaar door de metropool worden vervoerd, weten echter meestal niet zo veel over hoe deze technisch en artistiek verbazingwekkende structuur tot stand is gekomen. Eind augustus 2012 hebben de administratie van de metro van Moskou en de afdeling Cultureel Erfgoed van Moskou besloten om de situatie recht te zetten door gratis excursies naar de mooiste stations te organiseren. Iedereen kan eraan deelnemen, je hoeft alleen te betalen voor de toegang tot de metro.

De excursie heet "Familiar onbekende metro" en vindt plaats als onderdeel van het programma "Out into the city". Toeristen krijgen 20 stations te zien, waaronder beroemde stations als Park Kultury, Novokuznetskaya, Krasnopresnenskaya, Mayakovskaya, Kievskaya, Novoslobodskaya en anderen. Een professionele gids vertelt je over de geschiedenis van de stations, over hoe en door wie de artistieke en architectonische meesterwerken die ze versieren zijn gemaakt.

Aangezien er veel mensen zijn die op excursie willen, moet je van tevoren opletten dat je je aanmeldt voor de volgende groep. Ga hiervoor naar de site "Uitgaan naar de stad", waar u zich kunt inschrijven voor verschillende excursies in Moskou. Open in het menu het tabblad "Programma's" - "Schema van excursies" en vind een rondleiding door de metro van Moskou. Als de groep nog niet is gevormd, kunt u zich aanmelden voor een excursie door te bellen naar + 7 495 788 3525. Als de opname voorbij is, blijft het wachten op berichten over nieuwe excursies en probeer, wanneer deze verschijnen, een afspraak te maken.

U kunt ook het formulier op de website gebruiken voor aanmelding, hiervoor klikt u op de pagina "Schema excursies" op het laatste woord in de regel "U kunt zich hier inschrijven". Vul in het geopende formulier de gewenste datum in en selecteer de gewenste excursie. Als er geen metrotours in de lijst staan, is de groep al gerekruteerd voor deze datum. Wanneer u zich aanmeldt voor een rondleiding, vergeet dan niet om de informatie over de plaats en tijd van de bijeenkomst van de deelnemers te bekijken.

Aanbevolen: