Hoe Krijg Je Een Rode Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Rode Bruiloft?
Hoe Krijg Je Een Rode Bruiloft?

Video: Hoe Krijg Je Een Rode Bruiloft?

Video: Hoe Krijg Je Een Rode Bruiloft?
Video: Hoe geef je een onvergetelijke bruiloftsspeech | OVERTUIGTIP 2024, April
Anonim

Een heldere bruiloft in rood is een oproer van passie, vuur, een vlammende vereniging van twee verliefde harten. Een dergelijk ontwerp wordt gekozen door moedige individuen die ervan dromen om van het feest de meest memorabele vakantie voor zichzelf en hun gasten te maken.

Bruiloft in het rood
Bruiloft in het rood

Het is nodig

  • - uitnodigingskaarten uitgeven;
  • - gasten informeren over het rode thema;
  • - outfits voor het bruidspaar ophalen;
  • - kies een helder boeket;
  • - versier de hal in rode kleuren;
  • - houd rekening met alle decoratieve elementen;
  • - maak een menukaart;
  • - bestel een taart;
  • - maak afspraken met de presentator over het scenario.

instructies:

Stap 1

Denk na over het uiterlijk en de inrichting van de uitnodigingskaart. Of het nu een scharlakenrode bundel met een strik is, een strikt witte ansichtkaart met bordeauxrood kant aan de zijkanten of een knalrode envelop - je kunt heel wat ideeën bedenken. Het belangrijkste is om de gasten te informeren over de hoofdkleur van het feest en de gewenste dresscode aan te geven, evenals de geplande tijd met datum.

Trouwuitnodigingen
Trouwuitnodigingen

Stap 2

Er moet veel aandacht worden besteed aan de outfits van de pasgetrouwden. Je moet niet alleen een rode jurk kiezen voor de bruiloft van de bruid en een pak voor de bruidegom, maar ook schoenen, een stropdas, accessoires. De nadruk kan worden gelegd op schoenen, riemen, vlinderdassen en sieraden. In de winter is het een pelscape of wanten, in de zomer - een paraplu, een waaier, origineel borduurwerk op de zoom.

Bruid en bruidegom op de bruiloft
Bruid en bruidegom op de bruiloft

Stap 3

Het bruidsboeket op een rode bruiloft is een apart element van het decor. De meest populaire opties zijn paarse of bordeauxrode rozen. Calla lelies, gerbera's, weelderige pioenrozen of delicate lentetulpen zien er niet minder origineel uit. Voor de corsages van de bruidegom kunt u kiezen voor rozen, anjers of strikte chrysanten.

Bourgondische en rode bruidsboeketten
Bourgondische en rode bruidsboeketten

Stap 4

Een bruiloft in het rood is ondenkbaar zonder een themataart. Wat het zal zijn - voor de pasgetrouwden om te beslissen, is het belangrijkste om de combinatie met andere gerechten op tafel te houden. Van drankjes kunt u kiezen voor rode wijn, cranberrysap, bessensappen, van fruit - granaatappels, appels, kersen. Elk vleesgerecht, salade met bieten, vleeswaren, rode vis, garnalen zullen het menu aanvullen.

Rode bruidstaart
Rode bruidstaart

Stap 5

Een andere belangrijke stap is het inrichten van de hal voor de bruiloft. Het accent kan worden gelegd op tafelkleden, bloemen, stoelhoezen, rode ballonbogen. Kaarsen in robijnrode kandelaars, heldere servetten, borden, glazen vullen de decoratie aan.

Aanbevolen: