Hoe Laat Beginnen Optochten In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Laat Beginnen Optochten In Moskou
Hoe Laat Beginnen Optochten In Moskou

Video: Hoe Laat Beginnen Optochten In Moskou

Video: Hoe Laat Beginnen Optochten In Moskou
Video: Jitske's Vlog in Moskou Februari 2018 2024, Mei
Anonim

Het tijdstip waarop de door de autoriteiten van de hoofdstad geautoriseerde parade zal beginnen, wordt vooraf aangekondigd in alle voor het publiek beschikbare media. Ongeoorloofde optochten vinden spontaan plaats en houden zich niet aan regels.

Hoe laat beginnen optochten in Moskou
Hoe laat beginnen optochten in Moskou

Wat zijn de parades in Moskou?

Een parade wordt een plechtige processie genoemd die verband houdt met een belangrijke datum. Verschillende van deze massa-evenementen worden jaarlijks gehouden in de hoofdstad van Rusland. De belangrijkste op dit moment is de parade van de strijdkrachten ter ere van de overwinning van 1941. Voordat ze op een belangrijke dag door het Rode Plein gaan, bereiden de troepen zich voor en houden ze lange tijd repetities. De formatie van soldaten en officieren passeert in dezelfde samenstelling en dezelfde route, die hij op vakantie zal moeten uitvoeren. Dit wordt gedaan om de processie zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen.

De plechtige processie vindt niet noodzakelijk plaats op het Rode Plein, maar elk evenement, dat het belang ervan bevestigt, probeert een route uit te bouwen op een manier die zeker opgemerkt blijft voor televisie- en radio-omroepdiensten. Elke parade moet worden goedgekeurd door de gemeente van de hoofdstad. Het bepaalt de plaats en het tijdstip van de viering.

In april 2014 vond een tramparade plaats in Moskou. Deze gebeurtenis werd veroorzaakt door een belangrijke datum voor de hoofdstad: de 115e verjaardag van de start van tramlijnen. De gasten kregen de kans om mee te rijden in een oude tram, die als een van de eersten passagiers ging vervoeren in Moskou. Voor de parade werd een filiaal toegewezen aan de Chistoprudny-boulevard, waar het grootste deel van degenen die deze gebeurtenis vierden, zich bevond.

Starttijd van parades in Moskou

Traditioneel beginnen militaire parades op het Rode Plein om 10.00 uur. Tegen die tijd zijn de troepen en uitrusting al voorbereid en in een staat van verwachting voor de start van de viering. Om 10.00 uur begint de televisie-uitzending van de processie. Om de parade te bekijken, is het raadzaam iets eerder aan te komen en tijd te hebben om een comfortabele observatiepositie in te nemen. Gasten en inwoners van de hoofdstad verzamelen zich tegen die tijd meestal in de buurt van Tverskaya Street. De feestelijke dag wordt afgesloten met het traditionele vuurwerk, dat om 23.00 uur begint.

Als een evenement ongeoorloofd plaatsvindt, houdt het zich niet aan regels en duurt het niet lang. Het tijdstip waarop de parade in Moskou van start gaat, wordt vooraf in alle massamedia aangekondigd. Maar inwoners van de hoofdstad weten dat de paramilitaire colonnes nooit eerder of later dan 10.00 uur het Rode Plein zijn binnengekomen. Daarom moeten gasten van de stad zich laten leiden door dit specifieke schema.

Aanbevolen: