Hoe Laat Je Je Niet Misleiden Op Je Eigen Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Laat Je Je Niet Misleiden Op Je Eigen Bruiloft?
Hoe Laat Je Je Niet Misleiden Op Je Eigen Bruiloft?

Video: Hoe Laat Je Je Niet Misleiden Op Je Eigen Bruiloft?

Video: Hoe Laat Je Je Niet Misleiden Op Je Eigen Bruiloft?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Onlangs zijn er zoveel charlatans op de bruiloftsmarkt verschenen dat eerlijke mensen nergens kunnen ademen. Het meest beledigende is dat goedgelovige pasgetrouwden vallen voor het aas van oneerlijke artiesten. Hoe de gevolgen van een ontmoeting met een onverantwoordelijke specialist vermijden en geen enorme bedragen verliezen?

Hoe laat je je niet misleiden op je eigen bruiloft?
Hoe laat je je niet misleiden op je eigen bruiloft?

Een verscheidenheid aan diensten, een enorme selectie van artiesten - de ogen springen omhoog van de verscheidenheid aan aanbiedingen en warme kortingen. Maar vaak zijn de meeste aangeboden diensten van een kwaliteit die totaal onvergelijkbaar is met de prijs die wordt voorgesteld. Heel vaak ontvangen de bruidegom en de bruid in plaats van het beloofde onverschilligheid, niet-vervulling van verzoeken en vereisten, late aankomsten, excuses en het uitstellen van de gestelde deadlines voor de voltooiing van het werk. En dit is slechts een minimale lijst van waar toekomstige pasgetrouwden mee te maken kunnen krijgen.

Hoe voorkom je dat je een cheater ontmoet?

Het belangrijkste waar u op moet letten, is uw eerste telefoontje. De specialist die u belt, dient zich in ieder geval voor te stellen. U hoeft geen vragen te stellen, maar hij is wel verplicht om zoveel mogelijk informatie van u te weten te komen. Vraag hem hoeveel jaar hij in zijn beroep zit, vraag hem zeker om je van zijn werk te voorzien, minstens twee volledige bruiloften.

Zo kunt u begrijpen hoe uw trouwdag eruit zal zien zonder een selectie van de beste momenten, als u de dag van uw dromen in handen geeft van deze specialist. Geloof niet als hij enkele stukken van zijn werk, fragmenten en restjes laat zien. Tegelijkertijd zal hij excuses maken en je ervan overtuigen dat hij al zijn werk op de schijf heeft opgeslagen, maar het onverwachte gebeurde, de schijf crashte. Dit alles is pure echtscheiding!

Overweeg het werk, hoe meer je ziet, hoe beter. Als iemand meer dan een jaar bezig is met zijn activiteit, zal hij zoveel van zijn werken laten zien dat je er genoeg van krijgt om ernaar te kijken.

Conclusie: als je een paar verhalen van de ene bruiloft te zien krijgt, iets van een andere, en de staart van een derde, dan begint deze persoon net zijn activiteit op dit gebied en liegt hij schaamteloos tegen je over zijn professionaliteit.

Beeld
Beeld

Wees niet bang om hem je e-mailadres achter te laten. Lees goed wat het je stuurt. Let op of er coördinaten zijn (website, groep, telefoon, adres). Hoe hij zichzelf presenteert (presentatie, beschrijving van hem en zijn soort activiteit). Het type diensten en hun kosten met voorbeelden van werk.

Een even belangrijk feit is een snelle reactie op uw berichten en vragen. Als de specialist u na contact niet binnen 24 uur heeft geantwoord, ren dan bij hem weg. Anders word je gemarteld om iets van hem te eisen. Het zou leuk zijn om te vragen naar de echte feedback van zijn koppels.

Als de aannemer niets te verbergen heeft, zullen ze je de telefoons van al hun paren geven. En zo niet, dan is het de moeite waard om te overwegen of ze bestaan. Heb je er wel eens aan gedacht om een contract af te sluiten? Niet! En hij heeft je niet aangeboden? En waarom heeft hij tenslotte zulke vriendelijke ogen en is hij zo cool om noedels op zijn oren te draaien.

Bottom line, de trouwdag - er is geen specialist besteld, want hij morst op dit moment dezelfde goedgelovige kinderen. Bestudeer zijn professionele biografie, bekijk opleidingsdiploma's, onderscheidingen, aan welke evenementen en projecten hij heeft deelgenomen en deelgenomen. Er is altijd veel vraag naar een echte pro, dus ze praten en schrijven veel over hem.

Luister nooit naar het advies van "vriendinnen" en "vrienden" dat je gewoon deze specialist nodig hebt die op hun bruiloft was. De ervaring leert dat dit vaak niet jouw optie is.

Beeld
Beeld

Als de specialist die u hebt gekozen een professional is, zal hij bij de eerste ontmoeting weten dat u zijn partner bent. En u zult zelf wederkerigheid voelen van uzelf, als dit uw specialist is. Let bij de eerste ontmoeting op het uiterlijk en de netheid van de persoon. Als hij slordig is, ziet zijn werk er hetzelfde uit. En op je bruiloft zal zo'n vlek een onaangenaam effect hebben op alles wat je zo ijverig hebt verzameld.

Luister en denk na over alles wat je wordt aangeboden. Goed advies heeft nog niemand kwaad gedaan. Een ervaren meester in zijn vak zal je verschillende opties bieden voor de ontwikkeling van evenementen, waaruit volgt dat je veel tijd en zenuwen bespaart bij het nadenken over ideeën en concepten van het komende evenement.

Wees voorzichtig en stel zoveel mogelijk vragen. En onthoud, in deze situatie kun je het hart in geen geval vertrouwen. Laat het later op je huwelijksnacht uitspelen, maar pas na een prachtige bruiloft, die voor je wordt gemaakt door echte professionals in hun vakgebied.

Aanbevolen: