Hoe Versier Je Een Rustieke Bruiloft Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Rustieke Bruiloft Met Je Eigen Handen
Hoe Versier Je Een Rustieke Bruiloft Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Rustieke Bruiloft Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Rustieke Bruiloft Met Je Eigen Handen
Video: 12 DIY Baby Doll Hacks and Crafts / Miniatuur Baby, Wieg en meer! 2024, April
Anonim

Een rustieke bruiloft is een romantische ceremonie met de nadruk op eenvoudige, zelfs ruwe, rustieke decoraties. Het veronderstelt verbondenheid met de natuur, een voorkeur voor natuurlijke materialen, houten gebruiksvoorwerpen en wilde bloemen. Je kunt zo'n feest zelfs zelf regelen, nadat je van tevoren alles hebt gepland wat nodig is voor het rustieke thema van het feest.

Rustieke bruiloft
Rustieke bruiloft

Noodzakelijk

  • - beslissen over de locatie voor de ceremonie;
  • - gasten informeren over het onderwerp;
  • - uitnodigingen uitsturen aan gasten;
  • - outfits kiezen;
  • - een "rustiek" menu samenstellen;
  • - ontwikkel een leuk scenario in de natuur of op het platteland;
  • - de Kamer versieren;
  • - ideeën bedenken voor een fotoshoot in een "landelijke" stijl.

instructies:

Stap 1

Rustieke huwelijksdecoratie impliceert meestal de nabijheid van de natuur, het platteland, het landelijke leven. Daarom is het beter om een landhuis, park of rivieroever te kiezen, meer als de plaats van zijn bezit. Een blokhut, een bosrand, een grasveld bij een veld met strorollen zijn ook geschikt. Het belangrijkste is om alles rondom te versieren met wilde bloemen, verse boeketten, kransen, een houten podium te bouwen, een klein platform voor gasten.

Rustiek huwelijk in de natuur
Rustiek huwelijk in de natuur

Stap 2

Rustieke uitnodigingen kunnen worden gemaakt van materialen zoals grijs karton, kant, jute, gedroogde bladeren, bloemblaadjes. Er zijn veel ontwerpopties, je hoeft alleen maar je verbeelding te verbinden, een voorkeur te geven aan schijnbare eenvoud en zelfs lichte nalatigheid.

Rustieke bruiloft - uitnodigingen
Rustieke bruiloft - uitnodigingen

Stap 3

Verschillende houten, stro, stoffen ambachten, zaagsneden, schoven, veldboeketten, antiek bestek zijn geschikt voor decoratie. Een hal gevuld met grof gebreide banken en tafels, of een open plek met hennep, hooirollen, jute capes, canvas ziet er spectaculair uit. Een datsja of een blokhut kan worden versierd met slingers van chintz-linten, kransen van takken, capes van grootmoeders kant.

Rustieke stijl
Rustieke stijl

Stap 4

Een rustieke bruiloft zal onvergetelijk en spectaculair zijn als de bruid en bruidegom de juiste outfits kiezen. Je kunt een jurk in wit of beige kopen, bij voorkeur tot op de grond, en altijd met borduursels of kanten inzetstukken. Het pak van de bruidegom moet worden geselecteerd in lichte kleuren: as, grijs, lichtbruin. Het is niet erg als de gasten de aanbevolen kledingstijl kiezen.

Rustieke bruiloft - outfits
Rustieke bruiloft - outfits

Stap 5

Een aparte stap is het ontwikkelen van een menu passend bij de gelegenheid. Van snoep moet je taarten bakken en een brood voor de pasgetrouwden, een oor of een rijke vleessoep is geschikt als een warme, van hapjes moet de voorkeur worden gegeven aan eenvoudige hapjes. Laat er huisgemaakt bier, kwas, likeuren, augurken, aardappel- en groentegerechten op tafel staan.

Rustieke bruiloft en traktaties
Rustieke bruiloft en traktaties

Stap 6

Het belangrijkste bij het organiseren van een feest is de versiering van alle kleine dingen, van het bruidsboeket tot lantaarns, souvenirs, muziek. Je moet jezelf niet in een kader drijven, je kunt gewoon alle saaie, "stedelijke" weggooien, met aandacht voor het natuurlijke decor. DIY-sieraden nemen een prominente plaats in tijdens de vakantie en trekken de aandacht van gasten en de belangrijkste boosdoeners van de ceremonie.

Aanbevolen: