Hoe Laat Te Kiezen Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Laat Te Kiezen Voor Een Bruiloft?
Hoe Laat Te Kiezen Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Laat Te Kiezen Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Laat Te Kiezen Voor Een Bruiloft?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Een van de meest romantische en plechtige gebeurtenissen in het leven is een bruiloft. Wanneer de eerste opwinding en opwinding verdwijnen, zal de tijd komen om je voor te bereiden op de vakantie. De keuze van de tijd van het jaar voor de viering is een van de belangrijkste kwesties. Dus in welke tijd van het jaar is het beter om te trouwen?

Hoe laat te kiezen voor een bruiloft?
Hoe laat te kiezen voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Kies voor de winter als je wat geld wilt besparen. Dit koude seizoen is niet rijk aan bruiloften, dus je kunt gemakkelijk een mooie plek vinden voor een feest tegen een aantrekkelijke prijs. In de salon kun je veilig, zonder wachtrijen en haast, een trouwjurk kiezen en alle accessoires die nodig zijn voor de ceremonie. Door de toegenomen concurrentie kunnen fotografen, kappers en visagisten je goede kortingen aanbieden. In de winter kun je eenvoudig elke gewenste datum aanvragen. Maar bruiloften in de winter hebben ook hun nadelen. Het grootste nadeel is het koude weer. Trouwjurken zijn gemaakt van dunne stof, dus een fotoshoot en een wandeling door de stad in de kou zullen je niet veel vreugde brengen.

Stap 2

Regel een vakantie in het voorjaar tijdens het ontwaken van de natuur en het eerste groen. Opgemerkt moet worden dat het vroege voorjaar niet bepaald het juiste moment is om feest te vieren. Ten eerste zal de bruid waarschijnlijk niet over plassen en modder willen springen in een chique sneeuwwitte jurk, en de foto's zullen niet zo kleurrijk zijn tegen de achtergrond van kale bomen. Bovendien valt de Grote Vasten aan het begin van de lente. Op dit moment zijn bruiloften verboden en zullen vastende gasten zich ongemakkelijk voelen aan de feesttafel. Maar de tweede helft van de lente zal je verrassen met warmte, felle zon en weelderig groen. De Red Hill-vakantie wordt gevierd op de laatste zondag van de paasweek. Dit is een zeer populaire tijd voor bruiloften, hoewel je in de rij moet wachten om je aan te melden bij het kadaster.

Stap 3

Houd je van warme zon, water en strand? Speel dan je bruiloft in de zomer. Het belangrijkste pluspunt is het geweldige weer. De bruid kan veilig experimenteren met een trouwjurk en een korte of laag uitgesneden jurk kiezen, zonder bang te zijn om te bevriezen of er belachelijk uit te zien. Houd een zomerse bruiloft in de natuur of op een terrasje aan het water. Het nadeel van zomerfeesten is de toegenomen vraag en het enthousiasme voor bruiloften, dus je zult niet in staat zijn om geld te besparen, de prijzen voor bruiloftsbenodigdheden en huur van zalen zijn hoog in deze tijd van het jaar. Bovendien is de zomer een seizoen van vakanties en kunnen niet alle gasten uw feest bijwonen. Maar lange wandelingen door de stad en trouwfoto's zullen gewoon geweldig zijn.

Stap 4

De herfst is ook een goede tijd voor een bruiloft. Maar dit geldt alleen voor september. Deze maand is het niet meer zo warm als in de zomer, maar het weer is nog steeds aangenaam met zijn warmte. En het herfstlandschap met een tapijt van gele bladeren zorgt voor prachtige trouwfoto's. Groenten en fruit zijn er in deze tijd van het jaar in overvloed en u bespaart een beetje op traktaties. Ook de prijzen voor trouwdiensten beginnen te dalen. Maar als je om verschillende redenen besluit om in de late herfst een bruiloft te spelen, bereid je dan voor op slecht weer, regen en koud weer.

Aanbevolen: