Thematisch Huwelijk - Siciliaanse Maffia

Thematisch Huwelijk - Siciliaanse Maffia
Thematisch Huwelijk - Siciliaanse Maffia

Video: Thematisch Huwelijk - Siciliaanse Maffia

Video: Thematisch Huwelijk - Siciliaanse Maffia
Video: stukje bruiloft Arnoud en annerieke 2024, Mei
Anonim

Onlangs is de Italiaanse cultuur behoorlijk populair geworden. Zou nog steeds! Heet temperament van mannen en vrouwen, liefde voor alles wat chic en luxueus is. Dit alles trekt de aandacht. Bij de organisatie van feesten, voornamelijk bruiloften, zijn de zogenaamde "Mafia-bruiloften" overwegend populair. Het kijken naar The Godfather heeft de Siciliaanse maffia verrijkt met generaties fans.

Thema Bruiloft - Siciliaanse maffia
Thema Bruiloft - Siciliaanse maffia

Als je je de maffia-clans en hun tradities herinnert, is het eerste dat in je opkomt chic en luxe. Dure kwaliteitsspullen, rijke huizen, goede opvoeding en onderwijs voor kinderen. Hetzelfde geldt voor bruiloften. Ze worden groots gevierd met alle grillen en wensen.

Een zeer dure en luxueuze jurk gecombineerd met delicate bloemen is een essentieel kenmerk van de Italiaanse bruid. Krullen die zacht en uitnodigend zijn, moeten over de schouders vallen. Bruidsmeisjesjurken moeten passen bij de grootte van het huwelijksfeest. Alle meisjes moeten soortgelijke jurken dragen in aristocratische pastelkleuren.

Ook de bruidegom moet zich aan de vastgestelde regels houden. De kostuums van de bruidegom en vrienden moeten in dezelfde stijl zijn - dit is de maffia! Witte overhemden met stropdas of vlinderdas, zwarte pakken en niet te vergeten een hoed met bril.

In het interieur moet de Italiaanse familiegeest de boventoon voeren. Zilverwerk, veel kleuren, kristal en andere luxe artikelen. Auto's moeten natuurlijk zwart zijn. Je kunt de zwarte kleur verdunnen met witte rozen.

Een andere belangrijke bepalende nuance van een Siciliaanse bruiloft is de nationale keuken. Het zou vol moeten staan met gerechten die de visitekaartjes van Italië zijn. Er zijn paella en risotto, een enorme hoeveelheid zeevruchten, groenten en kruiden. Vergeet kaas niet, want Italianen kunnen zich geen leven voorstellen zonder dit zuivelproduct. Let vooral op de wijnkeuze, Italianen zijn hier erg wispelturig in. Als bruidstaart kun je veilig de traditionele cassata gebruiken - een cake gemaakt van ricotta, gekonfijt fruit, glazuur en marsepein.

Als je tradities aanraakt, kan het Slavische voorteken "Ontmoeting met brood en zout" op een Siciliaans themahuwelijk worden vervangen door klassieke pizza.

Muziek kan absoluut gevarieerd zijn, maar het belangrijkste is dat het live wordt uitgevoerd.

Een bruiloft in de stijl van de Italiaanse maffia is niet alleen een eyecatcher, maar ook heel mooi en gezellig. Lawaai, geschreeuw, competitieve gevechten, ruzies van de vaders van pasgetrouwden - dit alles zal de bruiloft de sfeer van echt Italië geven.

Aanbevolen: