Hoe Een Maffia-stijl Bruid Losgeld Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Maffia-stijl Bruid Losgeld Te Regelen?
Hoe Een Maffia-stijl Bruid Losgeld Te Regelen?

Video: Hoe Een Maffia-stijl Bruid Losgeld Te Regelen?

Video: Hoe Een Maffia-stijl Bruid Losgeld Te Regelen?
Video: Man geeft klap aan zijn bruid 2024, April
Anonim

Thema-bruiloften zijn de laatste tijd bijzonder populair geworden, omdat de ongebruikelijke vorm van vasthouden niet alleen echt plezier geeft aan de pasgetrouwden, maar ook aan de gasten. De verlossing van een bruid in maffiastijl is vrij eenvoudig te organiseren. Om dit te doen, moet je geduldig, fantasierijk zijn en gestileerde rekwisieten kopen.

Maffia stijl bruid losgeld
Maffia stijl bruid losgeld

Belangrijke details

Om een bruid in maffiastijl te kopen, moet je je vooraf zorgen maken over wat je nodig hebt in de loop van de organisatie. Items zoals kaartspellen, zeldzame wandelstokken, darts, antieke koffers, dressoirs, koffers, reticules, pokerfiches, dure natuurlijke sigaren zullen helpen om de meest originele ideeën tot leven te brengen.

Vergeet niet na te denken over de inrichting van het pand waarin het losgeld zal plaatsvinden. Koop stoffen in rood, groen en zwart voor de dichtstbijzijnde jaren '30 vibe. Als je tafels, muren, meubels drapeert met dichte stof, dan krijg je een typisch maffia-achtig interieur. Je kunt ook enorme kandelabers plaatsen en posters en oude kranten aan de muren hangen met afbeeldingen van vertegenwoordigers van de "clans" van de bruid en bruidegom. Kies voor losgeldmuziek voor live saxofoonmuziek of zoek een exclusieve grammofoon met afspeelplaten.

Doordacht scenario

De succesvolle uitkoop van de bruid hangt af van het voorbereide script. Maak van tevoren een lijst van alle rollen van gasten en familieleden van de pasgetrouwden. De bruidegom is misschien een jonge maffioso die verliefd werd op de dochter van een beroemde gangster en op enigerlei wijze indruk probeert te maken op zijn vader. Om dit te doen, moet de bruidegom moeilijke tests doorstaan in de strijd om het hart van de uitverkorene. In de regel zijn alle wedstrijden gebaseerd op gokken. Afhankelijk van de situatie worden de regels opgesteld. Het belangrijkste bij het organiseren van losgeld in maffiastijl is het hechte werk van alle bruiloftsgasten en een goed humeur.

Aanbevolen: