Hoe Regelt U Een Losgeld Voor De Bruid?

Inhoudsopgave:

Hoe Regelt U Een Losgeld Voor De Bruid?
Hoe Regelt U Een Losgeld Voor De Bruid?

Video: Hoe Regelt U Een Losgeld Voor De Bruid?

Video: Hoe Regelt U Een Losgeld Voor De Bruid?
Video: Gehandicapte Bruid Onthult haar Geheim op Huwelijk. De Bruidegom kan zijn Tranen niet Bedwingen 2024, April
Anonim

Lange tijd was het losgeld van de bruid een integraal onderdeel van elke bruiloft. Het is een leuke traditie met jonge mensen die meedoen, waarbij de bruidegom de hoofdrol speelt. De bruidegom komt de bruid halen, maar eerst moet hij veel testen en interessante taken doorstaan. Het losgeld is altijd erg luidruchtig en leuk, en de grootste last van het voorbereiden ervan valt op de kwetsbare schouders van de getuige en bruidsmeisjes. De sfeer van het hele evenement hangt af van hoe ze zich voorbereiden op het losgeld.

Hoe regelt u een losgeld voor de bruid?
Hoe regelt u een losgeld voor de bruid?

Noodzakelijk

een interessant script, wedstrijden, helpers en een goed humeur

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het kopen van de bruid een kans is voor de bruidegom om zijn welsprekendheid, intelligentie te tonen en hoeveel de jongeman van zijn verloofde houdt.

Stap 2

Om uw losgeld leuk en interessant te maken, moet u er goed op voorbereid zijn. Neem deze zaak serieus. Neem de tijd en doe je best om het je gemakkelijk en moeiteloos te laten voelen.

Stap 3

Denk eerst na over het scenario en selecteer de nodige wedstrijden. Het is niet nodig om het standaard buy-out script te gebruiken dat bij veel bruiloften wordt gebruikt. Verzin het zelf, focus op de interesses en hobby's van de gasten. Doe iets ongewoons dat iedereen zich nog lang zal herinneren.

Stap 4

Denk bij het kiezen van een optocht aan de bruidegom. Stel je voor hoe hij zich zal voelen en eruit zal zien als hij ze doet. Wees genadig als je een verraderlijk losgeldplan doorloopt. Neem geen wedstrijden op waarin water, meel of andere bulkproducten worden gebruikt. Na hen kan de bruidegom vies worden en vuil blijven.

Stap 5

Bespreek de voorbereide wedstrijden van tevoren met de bruidegom, zodat hij alle tests waardig kan doorstaan. Help hem om alles klaar te maken voor het losgeld.

Stap 6

Zorg ervoor dat je er een time-out van maakt. Stel het losgeld niet uit. De optimale tijd voor het losgeld is niet meer dan dertig minuten. Anders wordt het niet alleen vermoeiend voor gasten, maar ook voor jongeren. Houd de klok in de gaten om niet te laat te komen voor de inschrijving.

Stap 7

Vraag een getuige en vrienden om je te helpen bij het voorbereiden en decoreren van de scène. Hang vooraf posters met grappige plaatjes en komische teksten aan de muren van het huis, de ingang en de deuren van het appartement. Ze moeten niet alleen de muren versieren. Probeer ze op alle mogelijke manieren in je wedstrijden te gebruiken.

Stap 8

Begin het losgeld vanaf de tuin en laat de bruidegom geleidelijk, terwijl je de taken voltooit, de kamer naderen waar de bruid is. Vergeet niet dat hij niet alleen met geld kan betalen, maar ook met liedjes, dansen, een grappige grap, evenals verschillende snoepjes en zelfs wijn.

Aanbevolen: