Hoe Regelt U De Zitplaatsen Voor Uw Bruiloftsgasten?

Inhoudsopgave:

Hoe Regelt U De Zitplaatsen Voor Uw Bruiloftsgasten?
Hoe Regelt U De Zitplaatsen Voor Uw Bruiloftsgasten?

Video: Hoe Regelt U De Zitplaatsen Voor Uw Bruiloftsgasten?

Video: Hoe Regelt U De Zitplaatsen Voor Uw Bruiloftsgasten?
Video: Welles u0026 Cheryll Wedding Sfeer Beelden 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een ontroerend en leuk feest dat de wereld een nieuwe familie-eenheid geeft. Om ervoor te zorgen dat levendige indrukken lang in het geheugen en op foto's blijven, moeten de organisatoren zorgen voor de decoratie van de feesttafel. Een belangrijk aspect bij het organiseren van een feest is de juiste locatie van de gasten. Hier moet niet alleen rekening worden gehouden met huwelijkstradities, maar ook met de wensen van alle deelnemers aan de vakantie.

Hoe regelt u de zitplaatsen voor uw bruiloftsgasten?
Hoe regelt u de zitplaatsen voor uw bruiloftsgasten?

Tafeldecoratie

Eerst moet u beslissen over de plaats van viering - er zal een feest binnenshuis zijn of een buffettafel in de frisse lucht. Trouwkleuren: wit, roze, citroen en blauw. Symbool: een zwaan als teken van loyaliteit en zuivere gedachten. Binnen zijn muren en tafels versierd met displays van ballonnen en verse bloemen. Op straat moet je zorgen voor het opzetten van tenten - in geval van slecht weer.

U kunt het ontwerp aan professionals toevertrouwen door de juiste diensten te bestellen en veel financiële middelen uit te geven. Om geld te besparen, is het beter om de functie van organisatoren te verschuiven naar beste vrienden - laat ze verbeelding en verbeeldingskracht opnemen.

Een plek voor pasgetrouwden wordt meestal aangegeven door een bos hartvormige ballonnen die aan de muur zijn bevestigd. De gordijnen en de koninklijke luifel gemaakt van lichte stoffen zien er origineel uit. Op de stof kunnen bloemknoppen worden geprikt en stoelen kunnen worden versierd met mooie linten en strikken. Veel mensen gebruiken slingers als decor en extra verlichting.

Een feestelijke tafel kan niet alleen worden versierd met een verscheidenheid aan gerechten, maar ook met mooi opgevouwen servetten. Bijvoorbeeld in de vorm van een roos. Neem gelaagde papieren servetten. Knip met de gesloten kant naar boven een dunne strook aan de linkerkant en leg apart. Open het servet en vouw het als een accordeon. Bepaal visueel het midden en knoop vast met dezelfde strook die u aan het begin hebt afgesneden. Scheid en vouw elke laag één voor één op totdat je zoiets als een rozenknop krijgt.

Stoffen servetten kunnen ook in een bloem worden veranderd. Draai hiervoor het servet met de goede kant naar de tafel. Pak een vork en pak het midden van de stof met je tanden. Draai met een vork alsof je spaghetti opwindt tot je een strakke spiraal krijgt. Neem een servet in een snelle beweging en draai het om. Om te voorkomen dat de denkbeeldige bloemknop uit elkaar valt, zet je de spiraal vast met mooie haarspelden en onzichtbare spelden.

Gasten zitplaatsen

Traditioneel zijn trouwtafels gerangschikt in de vorm van de letter "T", "W" of "P". Hier zijn echter geen strikte regels voor, het hangt allemaal af van de vorm van de tafels en de omvang van de vakantie. Indien mogelijk worden tafels geplaatst met een acht, een halve cirkel en een golf.

In traditionele versies zitten de pasgetrouwden aan het hoofd van de tafel. Er moet een getuige naast de bruidegom zijn en een getuige bij de bruid. Gasten zitten volgens familie- en vriendschapsbanden: zij die van de kant van de bruid komen, zitten tegenover de bruid, enz.

In het geval dat de tafels afzonderlijk van elkaar staan, bezetten de pasgetrouwden met getuigen de tafel in het midden en de rest van de tafels met gasten worden rond de centrale tafel geplaatst in de vorm van bloembladen.

Ouders moeten het dichtst bij de pasgetrouwden zitten. Dan de nabestaanden naar leeftijd: grootouders, tantes-ooms, etc. Verder wisselen de gasten af op geslacht: man - vrouw - man. Om het voor gasten gemakkelijker te maken om te navigeren waar ze moeten zitten, is het aan te raden om naamkaartjes te gebruiken. Plaats badges of borden bij elk bord en bij de ingang van de hal een bord met een plattegrond: tafelnummer 1:… enzovoort. Het plan en de kaarten moeten op hetzelfde papier worden gemaakt in een heldere kleur en stijl.

Voeg een vleugje magie toe aan het feest door voor elke gast een kleine verrassing te maken. Voor een schoonmoeder kun je bijvoorbeeld een doos bij het bord plaatsen, waarin het zal worden geschreven: "Bedankt voor je dochter!" enz. In plaats van woorden van dankbaarheid zijn ook mini-voorspellingen geschikt. Je hebt bijvoorbeeld een wedstrijd bedacht met bepaalde gasten. Schrijf in de voorspellingen voor hen iets als: "Je zult draaien in een dans van passie, wijn en snoep wachten op je."

Aanbevolen: