Hoe Regelt U Een Vakantie In De Provence

Inhoudsopgave:

Hoe Regelt U Een Vakantie In De Provence
Hoe Regelt U Een Vakantie In De Provence

Video: Hoe Regelt U Een Vakantie In De Provence

Video: Hoe Regelt U Een Vakantie In De Provence
Video: vakantie-provence.be 2024, Maart
Anonim

Frankrijk is een van de meest populaire toeristische bestemmingen. Dit is een goede optie voor diegenen die niet alleen op zoek zijn naar een strandvakantie, maar ook naar een meer gevarieerde ervaring. Een van de meest interessante regio's van het land voor een toerist is de Provence.

Hoe regelt u een vakantie in de Provence
Hoe regelt u een vakantie in de Provence

instructies:

Stap 1

Kies het juiste moment om te reizen. Ga voor skiën tussen begin december en half februari naar de Provençaalse Alpen. Vorst op deze plaatsen is zeer zeldzaam, dus u kunt er zeker van zijn dat niets u zal storen. Voor een reis naar de vlakke gebieden is juli het meest geschikt - gedurende deze tijd bloeit lavendel, zowel wild als gekweekt voor olie. U zult niet alleen genieten van de prachtige landschappen, maar ook van de geur van deze bloemen. En voor een vakantie aan de Middellandse Zeekust in het zuiden van de regio is september het meest geschikt. Op dit moment zijn er weinig toeristen en de hitte, typisch voor het einde van de zomer, neemt af - op dit moment kan de temperatuur oplopen tot 40 graden. September is ook goed om te ontspannen in de bergen, bijvoorbeeld voor bergbeklimmen of wandelen. De minst gunstige tijd kan in sommige gebieden als de late herfst worden beschouwd - op dit moment daalt de temperatuur, maar er staat een sterke wind - mistral, die comfortabele wandelingen kan belemmeren.

Stap 2

Plan je reis. Deze regio is zowel geografisch als historisch en cultureel zeer divers. Bezoek de oude steden die dateren uit de vroege middeleeuwen - Sisteron, Forcalquier en anderen. In veel van hen worden in de late lente of zomer middeleeuwse en andere culturele en historische festivals gehouden, waar u lokaal geproduceerde goederen kunt kopen en naar verschillende shows kunt kijken. In lokale winkels kunt u regionale producten kopen zoals lavendelolie en honing, verschillende producten met een cicade, olijfolie, pastis - een populaire lokale alcoholische drank, regionale kazen.

Stap 3

Bepaal met wat voor vervoer je gaat reizen. Als u met de auto komt, is het gemakkelijker en handiger om een auto te huren - veel kleine steden zijn niet bereikbaar met de trein of bus. Lokale hogesnelheidstreinen zijn ook een goede optie.

Stap 4

Vraag een toeristenvisum aan. Het wordt afgegeven door het Franse consulaat in Moskou. Om het te registreren, moet u inkomensdocumenten, tickets in beide richtingen, hotelreserveringen en reisverzekering overleggen.

Aanbevolen: