Hoe Regelt U Een Cadeau In Contanten?

Inhoudsopgave:

Hoe Regelt U Een Cadeau In Contanten?
Hoe Regelt U Een Cadeau In Contanten?

Video: Hoe Regelt U Een Cadeau In Contanten?

Video: Hoe Regelt U Een Cadeau In Contanten?
Video: Het verjaardag spel het kado dat je niet wil krijgen 😿 2024, Maart
Anonim

Als u niet weet wat u een persoon voor een vakantie moet geven, kunt u hem altijd een contant cadeau geven. Het is echter helemaal niet interessant om een verfrommelde rekening aan de held van de gelegenheid te overhandigen. Een geldcadeau kan prachtig versierd worden.

Hoe regelt u een cadeau in contanten?
Hoe regelt u een cadeau in contanten?

instructies:

Stap 1

Ten eerste kun je iemand geld geven in de verwachting dat hij iets specifieks voor zichzelf zal kopen. Brillen, hoeden en kleding zijn erg moeilijk te kopen zonder ze eerst te passen. Je kunt een gewone wenskaart of envelop kopen en daarop iets tekenen waar je vriend of familielid een geldgeschenk aan moet uitgeven. Als je niet goed kunt tekenen, lijm dan wat collage aan elkaar. Zoek de gewenste foto's in verschillende glossy magazines en bedek de envelop of de binnenkant van de ansichtkaart ermee.

Stap 2

De tweede manier om een contant cadeau te regelen, is door het te presenteren met een soort souvenir. Koop een klein knuffeldier en heb het geld in haar hand. Je kunt geld doneren dat zich in de spaarpot bevindt (het belangrijkste is om er een te kiezen die open en dicht gaat).

Stap 3

Als je een minimale artistieke vaardigheid hebt, maak dan een ambacht van het geldgeschenk. U kunt bijvoorbeeld kleine vliegtuigen, sterren of boten van bankbiljetten rollen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je het waardevolle geschenk niet beschadigt! U kunt een cadeau regelen in de vorm van een "geldboom". Om dit te doen, heb je een draad nodig waarvan je de stam en takken van de boom moet maken. Nadat het frame klaar is, worden de bankbiljetten er zorgvuldig op gelijmd (helemaal aan de rand). De lijm moet sterk genoeg zijn zodat je onderweg niet alles kwijtraakt, maar tegelijkertijd delicaat, anders worden de biljetten beschadigd. Behanglijm of zelfgemaakte pasta werkt het beste.

Stap 4

Een breed scala aan nep "speelgoed" geld is tegenwoordig te vinden in de winkelschappen. Je kunt een contant cadeau op een komische manier regelen: meng echt geld met speelgoedgeld en nodig de persoon uit om zelf het waardevolle deel van zijn cadeau te vinden. Sommige nepgelden kunnen met wensen worden geschreven.

Aanbevolen: