Hoe Regelt U Een Terugkoop?

Inhoudsopgave:

Hoe Regelt U Een Terugkoop?
Hoe Regelt U Een Terugkoop?

Video: Hoe Regelt U Een Terugkoop?

Video: Hoe Regelt U Een Terugkoop?
Video: Нормализуем ДАВЛЕНИЕ Здоровье с Му Юйчунем 2024, April
Anonim

Misschien is een van de oudste ceremonies die tot op de dag van vandaag op bruiloften wordt waargenomen, het losgeld van de bruid. Het is gebruikelijk om daarmee de huwelijksceremonie te beginnen. Traditioneel wordt het losgeld van de bruid gedragen door de ouders, maar tegenwoordig wordt het steeds meer toevertrouwd aan getuigen en bruidsmeisjes. Hoe maak je losgeld voor de bruid leuk en interessant?

Hoe regelt u een terugkoop?
Hoe regelt u een terugkoop?

instructies:

Stap 1

Om een buy-out perfect te laten verlopen, moet je je goed voorbereiden. Bepaal eerst de hoeveelheid tijd die u eraan wilt besteden. Zoals de praktijk laat zien, zou je hier niet meer dan 40 minuten aan moeten besteden, anders zal het losgeld te lang blijken te zijn. Om ervoor te zorgen dat de uitkoopceremonie soepel verloopt, bereidt u een script en prijsvragen voor. Maak ze interessant en grappig, zodat gasten zich niet vervelen.

Stap 2

Wedstrijden moeten gevarieerd zijn. Hier is bijvoorbeeld zo'n wedstrijd: de bruidegom moet de trap opgaan en bij elke stap zijn toekomstige vrouw of schoonmoeder prijzen. Het blijkt best interessant, omdat de bruidegom vaak zo opgewonden is dat hij de juiste woorden niet kan vinden. Gasten en een getuige kunnen hem bij deze wedstrijd helpen. Nog een veel voorkomende wedstrijd: voordat het losgeld begint, beschilderen de vrienden van de bruid hun lippen met felle lippenstift, printen het vervolgens op een stuk papier, de bruid doet hetzelfde, en de bruidegom moet dan raden welke van de lipafdrukken van zijn geliefde is.

Stap 3

Scenario's voor losgeld kun je eenvoudig op internet vinden en je kunt er ook wedstrijden bekijken. Of ga naar een boekwinkel en koop boeken over het organiseren van een bruidsprijs, ze zijn er in grote aantallen, je zult zeker vinden wat geschikt is voor je bruiloft.

Stap 4

Wijs iemand aan die verantwoordelijk is voor het organiseren van de buy-out en degenen die hem zullen helpen bij het schrijven van het script en de aanbestedingen. En spreek ook af wie het geld van het losgeld van de bruid zal ontvangen. Wedstrijden mogen niet te lang duren. Bij het samenstellen ervan is het de moeite waard om rekening te houden met de wensen van de bruidegom. Misschien wil hij geen serenade brengen of de zwanendans dansen.

Stap 5

Je moet ook geen examen maken voor de arme bruidegom uit wedstrijden, hij zal sowieso erg opgewonden zijn, en als de taken te moeilijk zijn, zal hij gewoon in de war zijn en zelfs geen enkele simpele vraag kunnen beantwoorden. Denk er allereerst aan om het leuk te maken voor alle gasten, niet alleen voor jou. Help de bruidegom tijdens de beproevingen.

Stap 6

U wilt het losgeld van de bruid niet zelf regelen? Geen probleem. Neem contact op met een trouwbureau voor hulp. Zij regelen de terugkoop rekening houdend met al uw wensen.

Aanbevolen: